Merhaba
Formlarımı ana formun içinde pagecontrol'un tabsheetlerine manualdock olarak açıyorum. Formlarımı açma ve kapamada problem yok.
Ancak ben bu tabsheetlere close butonu koymak istiyorum. Tıpkı ie7 deki ve mozilladaki yeni sayfalar açtıkça ekrana dizilen tabsheet ler gibi.
Herkese şimdiden teşekürler.
Pagecontrol Close button
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Re: Pagecontrol Close button
Uğraşmak istemezsen farklı component kullan derim...genelde ücretlidir bunlar free leride vardır...yada jedi tabcontrol ile de yapılabilir...
jedinin tab ve page kontrollerinde böyle bir özellik yok. Ayrıca devexpresin page kontrolünü kullanıyorum.
Kodla yapılabiliyorsa uğraşmaya hazırım.
Kodla yapılabiliyorsa uğraşmaya hazırım.
Ben var demedim...Tabcontrol diye bir bileşen var...sadece tab kısmının bulunduğu bir bileşen...close butonuda var hemde şık bir bileşen...Pagecontroldeki tabların tabvisible özelliğin false yapıp...kontrolü dediğim tablarla yapıyorsun...
Daha henüz deneyemedim ama ie7 dekinin aynısı olacağından eminmisiniz. Ben en sağda close buton istemiyorum. Tab'ın içinde sağda close buton olsun istiyorum.