Pagecontrol Close button

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
tuna
Üye

Pagecontrol Close button

Mesaj gönderen tuna »

Merhaba
Formlarımı ana formun içinde pagecontrol'un tabsheetlerine manualdock olarak açıyorum. Formlarımı açma ve kapamada problem yok.
Ancak ben bu tabsheetlere close butonu koymak istiyorum. Tıpkı ie7 deki ve mozilladaki yeni sayfalar açtıkça ekrana dizilen tabsheet ler gibi.

Herkese şimdiden teşekürler.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Re: Pagecontrol Close button

Mesaj gönderen Battosai »

Uğraşmak istemezsen farklı component kullan derim...genelde ücretlidir bunlar free leride vardır...yada jedi tabcontrol ile de yapılabilir...
Kullanıcı avatarı
tuna
Üye

Mesaj gönderen tuna »

jedinin tab ve page kontrollerinde böyle bir özellik yok. Ayrıca devexpresin page kontrolünü kullanıyorum.
Kodla yapılabiliyorsa uğraşmaya hazırım.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Mesaj gönderen Battosai »

Ben var demedim...Tabcontrol diye bir bileşen var...sadece tab kısmının bulunduğu bir bileşen...close butonuda var hemde şık bir bileşen...Pagecontroldeki tabların tabvisible özelliğin false yapıp...kontrolü dediğim tablarla yapıyorsun...
Kullanıcı avatarı
tuna
Üye

Mesaj gönderen tuna »

Daha henüz deneyemedim ama ie7 dekinin aynısı olacağından eminmisiniz. Ben en sağda close buton istemiyorum. Tab'ın içinde sağda close buton olsun istiyorum.