Delphi ile ses kaydetme

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
savasgti
Üye

Delphi ile ses kaydetme

Mesaj gönderen savasgti »

hekese merhaba kolay gele arkadaşlar bana delphi ile mikrofondan ses kaydedebileceğim kod veya component lazım delphi 2007 ve delphi 6 kullanıcısıyım acil yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler hepinize.
cozturk
Üye

Re: Delphi ile ses kaydetme

Mesaj gönderen cozturk »

http://www.delphiarea.com/products/#Wave_Audio

Buradaki audio pakedi ile çok iş yaptım tavsiye ederim. bana kalırsa bu komponentlerin bedava değil de 200 $ filan olması lazım. Sitenin sahibi ve komponentleri hazırlayan kişi Kambiz, konuya çok hakim biridir. gayet iyi yapmış. ses kayıt , voip demo gibi demolar var.
savasgti
Üye

Mesaj gönderen savasgti »

gerçekten çoook teşşekkür ederim ilginizden ötürü componenti kurdum delphi6 ya sorunsuz çalışıyor. Tekrar teşekkürler iii çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
G.Arkas
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen G.Arkas »

Mükemmel bir component seti böyle bir setin bedava olması koder fazla açık gönellü olmasından geliyor herhalde :D

Çok teşekkürler.
Resim