Delphi ile ses kaydetme
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Delphi ile ses kaydetme
hekese merhaba kolay gele arkadaşlar bana delphi ile mikrofondan ses kaydedebileceğim kod veya component lazım delphi 2007 ve delphi 6 kullanıcısıyım acil yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler hepinize.
Re: Delphi ile ses kaydetme
http://www.delphiarea.com/products/#Wave_Audio
Buradaki audio pakedi ile çok iş yaptım tavsiye ederim. bana kalırsa bu komponentlerin bedava değil de 200 $ filan olması lazım. Sitenin sahibi ve komponentleri hazırlayan kişi Kambiz, konuya çok hakim biridir. gayet iyi yapmış. ses kayıt , voip demo gibi demolar var.
Buradaki audio pakedi ile çok iş yaptım tavsiye ederim. bana kalırsa bu komponentlerin bedava değil de 200 $ filan olması lazım. Sitenin sahibi ve komponentleri hazırlayan kişi Kambiz, konuya çok hakim biridir. gayet iyi yapmış. ses kayıt , voip demo gibi demolar var.
gerçekten çoook teşşekkür ederim ilginizden ötürü componenti kurdum delphi6 ya sorunsuz çalışıyor. Tekrar teşekkürler iii çalışmalar...
Mükemmel bir component seti böyle bir setin bedava olması koder fazla açık gönellü olmasından geliyor herhalde
Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler.