Field limitleri
Field limitleri
database'imde bir field içinde 254 karakterden fazla veri nasıl tutabilirim?
sayın andrea sizce böyle bir soruya nasıl yanıt verilebilir. Lütfen biraz dikkat. Bu konuda çok yazdım, Kılavuz yazdım, forum kuralları yazdım.
Bu soruya nasıl yanıt verilir biliyor musun : HANGİ VERİTABANINI KULLANIYORSUN?
NOT : Bugün biraz sinirliyim, kusura bakma. Tavrım sana karşı değil. Programcı dediğin biraz araştırmacı, sorgulamacı olur. Hata verdi deyip hatayı yazmamak, eksik soru sormak yok
Kolay gelsin.
Bu soruya nasıl yanıt verilir biliyor musun : HANGİ VERİTABANINI KULLANIYORSUN?
NOT : Bugün biraz sinirliyim, kusura bakma. Tavrım sana karşı değil. Programcı dediğin biraz araştırmacı, sorgulamacı olur. Hata verdi deyip hatayı yazmamak, eksik soru sormak yok

Kolay gelsin.
Database iniz Nedir? Memo alan tanımlayabiliyorsanız 254 karakterden fazla veri tutabilirsiniz.
Kolay Gelsin...
Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Çözmenize bende sevindim Nasıl çözdüğünüzü de yazsaydınız daha çok sevinirdim çözümlerimizi paylaşmayı alışkanlık haline getirirsek bilgimiz ve paylaşımımız da bir o kadar artacağına inanıyorum.
Kolay Gelsin...

Kolay Gelsin...
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
kesinlikle katılıyorum,
Ben string değerleri hep (C) girerdim, diğerlerini kullanıp kullanamayacağımı testetmeye başladım, Binary
, Logical
ve en sonunda memo 
Bunu yazmak için girdiğimde de topiğe yazılanları gördüm, çözüm zaten vardı
yoksa ben burada bukadar soru sorup, sabırla bukadar cevap verilirken yazmazsam ayıp olur.
Ben string değerleri hep (C) girerdim, diğerlerini kullanıp kullanamayacağımı testetmeye başladım, Binary

Bunu yazmak için girdiğimde de topiğe yazılanları gördüm, çözüm zaten vardı

Nasıl yani? DBASE'den mi? Yoksa DBASE veritabanına Delphi'de yazdığınız bir programla mı erişemiyorsunuz?
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/