Arkadaşlar Borland Delphi Studioda gerek delphi ile gerekse de c# ile web sayfası hazırlarken derleme yaptıktan sonra BDS bir dll oluşturuyordu ve biz o dll dosyasını ve eğer kullandıksa başka dll dosyalarını ve oluşan aspx dosyalarını hostumuza atıyorduk.Şimdi visual studio ile web sayfası yapmak istiyorum ancak localhostta projem çalışıyor ancak Build Web Site diyince bir dll dosyası falan oluşmuyor.aspx.cs dosyalarında kodlar derlenmeden açıkça duruyor.Acaba bu şekilde kodlar derlenmemiş şekilde mi hosta atılacak, yada nasıl yada hangi dosyalar atılacak?
Nerede hata yapıyorum.
Teşekkürler.
Visual Studioda web sayfası hazırlamak.
Re: Visual Studioda web sayfası hazırlamak.
s.a.
visual studio da dll oluşturuyor. ve aspx dosyası ile diğe dll dosyalarını hosta atıyorsunuz.
bin dizinin içine bakın.
oralarda olması lazım.
kolay gelsin.
visual studio da dll oluşturuyor. ve aspx dosyası ile diğe dll dosyalarını hosta atıyorsunuz.
bin dizinin içine bakın.
oralarda olması lazım.

kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Re: Visual Studioda web sayfası hazırlamak.
@aslangeri teşekkürler.
BDS ve delphiden gelen alışkanlıkla hep Buid Web Site,Build Solution gibi komutları veriyordum.Ancak bunlardan sonra bin dizini ve dlller oluşturulmuyordu.Publish Web Site komutunu vermek gerekiyormuş.
BDS ve delphiden gelen alışkanlıkla hep Buid Web Site,Build Solution gibi komutları veriyordum.Ancak bunlardan sonra bin dizini ve dlller oluşturulmuyordu.Publish Web Site komutunu vermek gerekiyormuş.