String Utility (String işlemleriniz için basit bir araç)

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
Z.D.
Üye

String Utility (String işlemleriniz için basit bir araç)

Mesaj gönderen Z.D. »

Bu program çeşitli string işlemlerinde kullanılmak üzere tarafımdan geliştirilmiştir. Yazılımın en büyük özelliği yazdığınız script kodlarını dinamik olarak derleyip sonucu size sunmasıdır. Bu işlem için http://www.remobjects.com/ adresinde bulunan Pascal Script bileşeni kullanılmıştır. Bunun dışında editor için SynEdit ve TBX bileşenlerinden de yararlanılmıştır.

Resim

Programı kendi işlerim için yazmıştım ancak başkalarıyla da paylaşma fikri doğunca, bazı ayarları ve arayüzü düzenleyip genel kullanıma sundum. Ücretsizdir dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Resim

Resim

Debugger Özelliği

Script yazarken emin olmadığınız veya dikkat gerektiren işlemler için programın debug özelliğini kullanabilirsiniz.
Resim

Resim

Scriptlerle veya program kullanımıyla ilgili akılınıza takılan birşey olursa buradan yardımcı olmaya çalışırım

Download

http://rapidshare.com/files/83654725/St ... y.zip.html size 1057 KB

* v1.02 - 14.01.2008 > Kullanırken bir iki bug buldum ve de birkaç yeni fonksiyon ekledim.
En son Z.D. tarafından 14 Oca 2008 08:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Paylaşım için teşekkürler : )

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
White Rose
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen White Rose »

Elinize, gözünüze ve beyninize sağlık :)
Kullanıcı avatarı
Begin.End
Üye

Mesaj gönderen Begin.End »

Emeğinize, yüreğinize sağlık hocam
:wink:
Kolay gelsin..
umutcanster
Üye

Re: String Utility (String işlemleriniz için basit bir araç)

Mesaj gönderen umutcanster »

Çok güzel program fakat maalesef link kırılmış...Yenileyen olursa memnun olurum :)