Merhaba,
daha önce bu konuda Delphi .net çıkmadan önce konuşmuştuk. Delphi .net çıkalı uzun bir zaman oldu? Bu konudaki fikirleriniz nedir?
kolay gelsin.
Delphi .net hakkında neler düşünüyor sunuz?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi .net hakkında neler düşünüyor sunuz?
En son mussimsek tarafından 03 May 2004 10:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Yusuf AYDIN
- Üye
diğer diyen benim :)
Bir kez kurdum baktım... Sonra kaldırmak zorunda kaldım....
.NET ile önceden çalıştığım için C# da birazcık deneyimim olmuştu.
Delphi 7 ile iyi geçiniyorum şimdilik:) Eğer bir ihtiyaç duyarsam C# bilgimi tekrar tazeler kaldığım yerden devam ederim. Yani ne sıcak bakıyorum ne bakmıyorum yani öyle bişey diğer işte yani
.NET ile önceden çalıştığım için C# da birazcık deneyimim olmuştu.
Delphi 7 ile iyi geçiniyorum şimdilik:) Eğer bir ihtiyaç duyarsam C# bilgimi tekrar tazeler kaldığım yerden devam ederim. Yani ne sıcak bakıyorum ne bakmıyorum yani öyle bişey diğer işte yani

Microsoft un son atağımı bilmiyorum ama bizim yazarlara iyi bir para kapısı oldu. kitapçımda her yerde net ile ilgili kitaplar var. Ama bu furya beni zor sürükler çünkü Delphi yi çok seviyorum zor bırakırım. Sonra global bir programcılık olacaksa ve delphi yi bırakmak zorunda kalacak olursam gider Java ya başlarım nasıl olsa taşınabilir ve nasıl olsa buzdolabında bile kullanılıyor
Saygılarımla...

Saygılarımla...
gereksiz :)
.NET çıkmadan önce çok güzel reklam yaptılar.Her platforma uyum sağlayacak,kullanım kolaylığı sağlayacak vs. ancak piyasaya çıktıktan sonra görüldü ki aksine zaman kaybı.Halen bazı firmalar .NET in üzerine gidiyor. Üstelik kurulumunun 7 cd olması fikri bile beni çileden çıkartmaya yetiyor
Kurtulalım şu Microsoft tan millet 40 farklı LINUX çeşidi çıkarttı , niçin LinuxTURK olmasın.. UNIX tabanlı yazılımlar konfigurasyonu zor ancak kullanımı kolay yazılımlardır.Örneğin evinizdeki windowsu yılda 3-4 defa fyeniden kuruyorsanız linuxte yılda en fazla 1 kez yeniden kurarsınız o da güncelleme amaçlıdır.Üstelik herşey sizin planladığınız gibi olmak zorunda microsoftun ki gibi değil
kısacası ben .NETsiz Delphiden memnunum ve .NET(para tuzağı ) hikaye Delphi=Kylix olduğuna da göre...
Kurtulalım şu Microsoft tan millet 40 farklı LINUX çeşidi çıkarttı , niçin LinuxTURK olmasın.. UNIX tabanlı yazılımlar konfigurasyonu zor ancak kullanımı kolay yazılımlardır.Örneğin evinizdeki windowsu yılda 3-4 defa fyeniden kuruyorsanız linuxte yılda en fazla 1 kez yeniden kurarsınız o da güncelleme amaçlıdır.Üstelik herşey sizin planladığınız gibi olmak zorunda microsoftun ki gibi değil
kısacası ben .NETsiz Delphiden memnunum ve .NET(para tuzağı ) hikaye Delphi=Kylix olduğuna da göre...
Bilgisayar Programcısı/Analyst ve Sistem Yöneticisi
arc versiyonu vardı. denedim hayal kırıklığına uğradım
sonra visual studio.net paketinden C# 'ı denedim. çok hoşuma gitti
dün borland C#'ı denedim. o dahada hoşuma gitti
delphiden tamamen hiçbir zaman kopmam ama 1 yıla kadar incelemelerimi yaptıktan sonra bir - yanını bulamazsam hafif hafif borland C#'a doğru delphi den tamamen kopmadan kayabilirim.
benim düşüncelerim bu

benim düşüncelerim bu

Merhaba,
ben de ürünü kabaca inceledim. Bazı hatalar can sıksa da ben beğendim. 2 tane update pack'te zaten 200'ün üzerinde hata düzeltilmiş. Zamanla çok daha güzel bir ürün çıkacağını umuyorum.
Ancak ben .net'e karşı hala sıcak bakamıyorum. Piyasada bir .net furyası alıp başını gitmişken elle tutulur, gözle görülür birşey yok hala. Biraz daha beklemenin uygun olacağını düşünüyorum.
Kolay gelsin.
ben de ürünü kabaca inceledim. Bazı hatalar can sıksa da ben beğendim. 2 tane update pack'te zaten 200'ün üzerinde hata düzeltilmiş. Zamanla çok daha güzel bir ürün çıkacağını umuyorum.
Ancak ben .net'e karşı hala sıcak bakamıyorum. Piyasada bir .net furyası alıp başını gitmişken elle tutulur, gözle görülür birşey yok hala. Biraz daha beklemenin uygun olacağını düşünüyorum.
Kolay gelsin.