delphi 7 de cx grid kurulumu

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
memoli79
Üye

delphi 7 de cx grid kurulumu

Mesaj gönderen memoli79 »

Herkse kolay gelsin.

Delphi 7 de cx grid kurulumu ile ilgili yardım edebilirmisniz.
afsarbey
Üye

Mesaj gönderen afsarbey »

valla bendede quantumgrid 6 var ama kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim (cxgrid6)
function
Üye

Ben yaptım...

Mesaj gönderen function »

Arkadaşlar ukalalık yaptığımı düşünmeyin lütfen ama lisanslı olarak cx companentlerini aldım. Ohh bee hiç uğraşmadan setup la 1-2 dakikada kuruluyor.Eskiden canım cıkıyordu valla... :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
lazymule
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen lazymule »

afsarbey
Üye

delphi PI işe yaramadı hiç kurmuyor hatta delphimi bozmak üzereydi
Kullanıcı avatarı
lazymule
Üye
İletişim:

kullanmıyorum fekat denetim hiç bir sorun olmadan kurmuştu belk paketlerin isimlerini *.d7.dpk burada hata yapış olmabilirsin hangi versiyonunda idi hatırlamıyorum ama bazı dpk lar vcld7.dpk şeklinde büyük ihtimal o yüzden olmamıştır versinun kaç ? 6.xxx ?
Evrende Ulaşılamayacak Tepe Yoktur !!!!
Yeterki İnsan Ulaşmak İstesin !!!!
http://www.maxiteknik.com
t-hex
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen t-hex »

afsarbey yazdı:delphi PI işe yaramadı hiç kurmuyor hatta delphimi bozmak üzereydi
DelphiPI quantumgrid'i Delphi'ye kurar. Çünkü az önce test ettim ve sorun çıkmadı. Fakat Delphi 7 ve öncesi sürümlerde dcc32.exe 128 karakterden uzun path girdileri olduğu zaman Access Violation veriyor. Muhtemelen bundan dolayı sorun yaşamışsınızdır. Quantumgrid'in klasör isimlerini kısaltın.

En tepedeki klasörü seçin, ve pattern olaran @lazymule'un söylediği gibi *.d7.dpk seçin. Compile'ı seçin.

Sorun olmadan kuruluyor.
Kullanıcı avatarı
lazymule
Üye
İletişim:

6.26 sürümü mevcut şuan
delphi PI terar denetim sorunsuz kurdu hatta terbiyesizlik edip mycop diye bir klasörüm var onun tamamı kurdu bir kaç hata var ama onlarda paket isimlerinden dolayı "delphi PI" yazan arkadaşımız güzel yazmış hata olabilirimi evet hatasız program yoktur bence.
fastreport
lmpack(kendi yazdığım veya topladığım bileşenler
devexpressin (bar ve grid ) sorunsuz
@t-hex de tekrar teşşkürler
Evrende Ulaşılamayacak Tepe Yoktur !!!!
Yeterki İnsan Ulaşmak İstesin !!!!
http://www.maxiteknik.com
afsarbey
Üye

benimkinin versionu 6.25- vcld7.dpk uzantılar böyle....bunun neresinde hata olabilir...