ms access ten text dosyaya tabloları aktarmak

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Karamizrak
Üye

ms access ten text dosyaya tabloları aktarmak

Mesaj gönderen Karamizrak »

Başlıktada belirtiğim üzere access dan txt ye veri aktarımı yapmalıyım aktarım yapıyorum fakat abuk subuk seyler cıkıyor karsıma. ben istiyorumki aktarılacak veriyi not defterinde ilgili satır ve ilgili sutunu ben duzenleyebileyim kod ile. kısaca aktarılması gereken text editorde olusacak bilgiler su sekilde :

Kod: Tümünü seç

01  STOK_KODU                 000013                  STOK_ADI                                                                        STOK_ADI                                               04                              00              0              0                             01              1                              1           1           11Satis_fiati1     Satis_fiati2            Satis_fiati3              Satis_fiati4              0              0              0              0              0              0              0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1023  03 0  00              0              0  0              00000021                    0     0              0     0              0              0              00              0              0              0              0              0              0              0              0              0     0              
Yukardaki bloğu txt içine kopyalarsanız tek bir satırda goreceksiniz, bu bilgiler sql serverdan geliyor stok bilgileri içinde stok_adı stok_kodu Satis_fiati1 satis_fiati2 satis_fiati3 satis_fiati4 olan bilgileri access a aktardım nedeni notpad içine aktarmış olsaydım her kaydı aynı dosyaya yazacagından alta gecmeyecek ve uzerine yazacaktı bu yuzden access a aktardım simdi bu access daki yazdığım alanlardaki bilgileri txt dosyasında aynı yerlerine yazmalıyım bunu nasıl yapabilirim.
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

VBA ile yapabilirsin sanırım.acsess ile uğraşmak yerine Excelide kullanabilirdin transfer işlemleri için.