İnternette 2 Pc'yi Arasındaki İletişim İçin Hangi Component?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
M_D_5
Üye

İnternette 2 Pc'yi Arasındaki İletişim İçin Hangi Component?

Mesaj gönderen M_D_5 »

S.A,

Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı üzere beim bildğim serversocket clientsocket, TCPServer ve ClientServer kullanılıyor.. ama sadece bunlarmı kullanılıyor... Şimdi diyeceksiniz yaptığın işe göre değişir.. Mesela ben otomasyon tarzı bir program yapmak istediğim hangilerini kullanmalıyım? Veya Chat tarzı bir program yapmak istediğimde?
Php & Delphi Coder
kahraman1285
Üye

Mesaj gönderen kahraman1285 »

Mrb

İndy kullanmanı taviye ederim zaten :Borlandda bunu tavsiye ediyor.
http://www.indyproject.org adresindeli örnekleri incelebilirsiniz.

Yine kafanıza takılan birşey olursa sorun.

Kolay gele....
Kullanıcı avatarı
mudipasa
Üye

Mesaj gönderen mudipasa »

S.A.
muhterem kardeşim indy tavsiye ediyorsun ama ben biraz yeniyim nasıl kullanacaz biraz bilgi verebilirmisin. yada başka yöntem tavsiye eden arkadaşların tavsiyelerini alabilirmiyiz.
ikut

Mesaj gönderen ikut »

mudipasa yazdı:S.A.
muhterem kardeşim indy tavsiye ediyorsun ama ben biraz yeniyim nasıl kullanacaz biraz bilgi verebilirmisin. yada başka yöntem tavsiye eden arkadaşların tavsiyelerini alabilirmiyiz.
indy nin sitesinde 52 mb lık bir pdf kitabı var herşeyi yazıyor. burda 2 sayfalık threadlerle neyi nasıl anlatalım...

kısaca biraz google yolları görünüyor size
volkancesur
Üye

CC

Mesaj gönderen volkancesur »

TEŞEKKÜRLER [/code]