arkadaşlar Lazarus ile ilgili bir doküman bölümü açılıp bir konu hakkında doküman bazında genişçe yazılar yazabilecek kimseler varmı acaba, admin bu konuda bir başlık açabilirmi? Sizce uygun ise teşekkürler...
bende selimr arkadaşımız sayesinde lazarusu öğreniyorum ama bi fark yok aslında herkes sorunlarını sorsun bende öğrendiğim kadar yardım ederim. tabi bende bi kitap yazılmasını çok isterim artık ileride öğrenince yazmayı düşünüyorum çünkü lazarus delphi kadar güzel ve herşey yapılabiliyo bence herkesin lazarus üzerine yoğunlaşması lazım hem açık kaynaklı ve özgür
Lazarusu kurduktan sonra sadece bir tek komponent olarak UIB ekledim ve lazaruz.exe dosyasının uzunluğu tam olarak 72.318.518 KB olarak görülmekte, lazarus.old.exe ise 8.572.928 KB olarak gözükmekte.
Kullandığım işletim sistemi XW home edision, Bilgisayar Laptop, cpu 1.6 başka etkileyecek unsur olabilir mi?[/list]
benim kullandığım versiyon 0.9.23 olduğundan herhalde bu kadar büyüttü, ama 0.9.16 ile kurduğumda benimde sizin yazdığınız 30 küsur mb. etmişti. selamlar...