Öncelikle herkese merhaba,
Forumu epeydir takip eden ama aradığı birçok cevabı çoğu zaman bulduğu için soru göndermeyen bir üyeyim. 1997'den beri Delphi'ciyim, delphi2005 .NET'e yeni başladım. Bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler... Bu forumda bir çok soruma cevap buldum ama bulamadıklarım da var. Biri mesela şu:
Tasarım işini başka yerde yapıp .aspx'in içine kopyalıyorum. çalışıyor ama ilerleyen aşamada bilhassa D2005 içinde yaptıklarımı kaydederken "erişim engellendi" mesajı alıyorum. Tekrar kaydettiğimdeyse aspx içindeki bütün kodlar siliniyor... kaydetmeden çıkarsam, bu sefer de, aspx içinde son yaptıklarım uçmuş oluyor...
Bunun arada sırada başlangıçta aldığım 'acess vioalation at address 066977BE in module 'htmlhelp290.bpl' hatasıyla ilgisi olabilir mi? Çözüm olarak ne öneririrsiniz?
Şimdiden teşekkürler, bu soru sorulup cevaplanmış ve güzümden kaçmışsa affedersiniz...
Delphi2005`te "erişim engellendi" hatası
Delphi2005`te "erişim engellendi" hatası
Alper Şirvan
Şair, yazar, ressam.. 3 kitabı var...
Yazılımcı... Kamuda memur...
Galatasaray'lı... Spor aşığı...
Güneş Enerjili Tekerlekli Sandalyenin
Fikir Babası...
Fikir Babası...
sağol Fatih,
ben de aslında öyle yaptım. başka yerde sayfayı hazırlayıp oraya atıyorum ama galiba projeyi oluşturduktan sonra oluşan aspx'i direkt homesite vb.'nde hazırlayıp kodlamasını delphi'nin içinden yapmak gerekiyor... Bir de öyle deneyeceğim bakalım...
Tekrar teşekkürler...
ben de aslında öyle yaptım. başka yerde sayfayı hazırlayıp oraya atıyorum ama galiba projeyi oluşturduktan sonra oluşan aspx'i direkt homesite vb.'nde hazırlayıp kodlamasını delphi'nin içinden yapmak gerekiyor... Bir de öyle deneyeceğim bakalım...
Tekrar teşekkürler...
Alper Şirvan
Fikir Babası...
Fikir Babası...