herkese tekrar merhabalar..
ilginç bir sorunum var..
sql server a BDE ile bağlanlanan Delphi7 projem var. Ha birde işletim sis. XP Pro..Xp den önce bu sorun yoktu..
proje çalışırken bir form açtığımda listview de tablo kayıtları listelenmesi gerekiyor..kodları arka tarafta izliyorum herşey normal ilerliyor..listview e listitemlar ekleniyor,query kapanıyor ama bir türlü görüntü gelmiyor..cursor sql işlemi modunda takılıp kalıyor..oysa gridli formlar düzgün çalışıyor..
aynı proje başka pc de aynı veritabanıyla normal çalışıyor..benim pc de sorun var..
aynı zamanda query çalıştırmadan açılan formlarım normal açılıyor,ve bu form üzerinde bir query çalıştırınca listviewe kayıtlar normal geliyor..
özü şu sanırım ; onshowunda query çalıştırıp listview e kayıt listeleten formlarım açılırken takılıyor..
bunun nedeni ne olabilir ? projeyi aksattı çok kötü bir sorun..
fikri olan lütfen yazsın..
ListView sorunu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ListView sorunu
İnsanca.... Pek insanca....
-
- Üye
Kodları göremediğim için Çok fazla yardımcı olamayacağım ama sana tavsiyem (Ben çok kullanırım). Showmessage('Hata Burada');
şeklinde bir mesaj gir ve olası takılabilecek kodların başına koy mesaj ekrana geliyorsa hata bu satırdan sonradırdiye biliyorum ve o satıra yoğunlaşıyorum.
şeklinde bir mesaj gir ve olası takılabilecek kodların başına koy mesaj ekrana geliyorsa hata bu satırdan sonradırdiye biliyorum ve o satıra yoğunlaşıyorum.
Her iyinin içinde bir Kötülük.Her Kötnün içide de bir iyilik vardır