CrossData

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
freett
Üye

CrossData

Mesaj gönderen freett »

Fasrt Report 2.5 de kullandığımız CrossData bileşeni Fast Report 4.0 da bulunmamaktadır.Fast Report 4.0 ' ı kullanan arkadaşımız varsa o bileşen yerine hangi bileşeni kullanacağım hakkında bilgi verebilir mi?Teşekkürler...
talip türkmen
mcihad
Üye

Mesaj gönderen mcihad »

CrossTable CrossDBTable fast report 4.0 da var ben kullandım.
freett
Üye

CrossData

Mesaj gönderen freett »

Fast Report 4 de CrossDBTable nesnesinin tam olarak nerde olduğunu mcihad söylermisin.Ben bulamadım...Kullanımı eskisi gibimi...
talip türkmen
mcihad
Üye

Mesaj gönderen mcihad »

Resim
Resim
freett
Üye

Tşkler

Mesaj gönderen freett »

Çok Teşekkür ederim...Yanlız yeni Croosdata eskisi gibi kullanılmıyor.Eskiden bi master a bağlamamız gerekiyordu...Şimdi öyle birşey yok galiba..herşey kendi üzerinden yapılıyor.eğer vaktiniz varsa biraz bilgi verebilirmisiniz..Zahmet olmazsa örnekte olabilir.Gerçekten çok tşkler.
talip türkmen
mcihad
Üye

Mesaj gönderen mcihad »

Fastreport un sitesinde FastReport Manual var onu indirirsen orda anlatıyor. Yapmak istediğin işi söylersen yardımcı olmaya çalışırım.