sql hatası
sql hatası
Merhabalar arkadaşlar elimde bir program var ve fatura kesmeye çalıştığımda hata alıyorum
Hatayı aşağıya aynen yazıyorum:
NATİVE
Could not allacate for object "TBLSIPAMAS" in database "EGEMET07" because "primary" file group is FULL
STATEMENT:
Selecet * from SipaMas where ftrlsip="6" and fatırs_no='00
şeklinde bir hata veriyor bu hatayı nasıl yok edebilirim acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Hatayı aşağıya aynen yazıyorum:
NATİVE
Could not allacate for object "TBLSIPAMAS" in database "EGEMET07" because "primary" file group is FULL
STATEMENT:
şeklinde bir hata veriyor bu hatayı nasıl yok edebilirim acaba şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
veritabanı ve program Netsis anladığım kadarı ile,
Sipariş girişinde veya raporunda alınmış bir hata çok fazla sipariş kaydı varmı? bunun için db de yer ayıramadım diyor.
ama SQL sorgusunda cümle eksik native hata mesajını aşağı doğru çekince gerisi gözükmüyormu acaba??
Sipariş girişinde veya raporunda alınmış bir hata çok fazla sipariş kaydı varmı? bunun için db de yer ayıramadım diyor.
ama SQL sorgusunda cümle eksik native hata mesajını aşağı doğru çekince gerisi gözükmüyormu acaba??
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

ölede hocam görülen başka birşey yok şimdi gene baktım ama başka hiçbir bilgi yokconari yazdı:veritabanı ve program Netsis anladığım kadarı ile,
sql cümlesini sizmi değiştirdiniz mesajın orjinali bumu??
Kod: Tümünü seç

orjinal satır bu arkadaşımconari yazdı:sql cümlesini sizmi değiştirdiniz mesajın orjinali bumu??
Selecet

Select
"bunun için db de yer ayıramadım diyor. " diye söylemiştim.
Shrink yaptı iseniz iyi ama harddiskinizde yer varmı bir de ona bakın...