excel
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
excel
kolay gelsin ben exceli direk veritabanı olarak kullnamak istiyorum onun üzerinde işlem yapmak istiyorum fakat veritabanını delphi ile nasıl ilişkilendirecwğimi bilmiyorum bu arada burda çok hoş ortam ve çok hoş abilerimiz var ben de bugün keşfettim çok hoş biryer ve oldukça profesyonel arkadasalar var gözüküyor bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu arada interbase veri tabanını nerden bulabilirim üücretlimi ücretsizmi servermı kulanmam gerek yoksa engine mi teşekrler kolay gelsin
derviş
Merhaba,
aramıza hoşgeldin. Forumda mesaj sayısı 11 bine yaklaştı. Arama kısmını kullanırsan bazı sorularına hemen yanıt bulabilirsin.
Sorunun cevabı burda : viewtopic.php?t=1530
Kolay gelsin.
aramıza hoşgeldin. Forumda mesaj sayısı 11 bine yaklaştı. Arama kısmını kullanırsan bazı sorularına hemen yanıt bulabilirsin.
Sorunun cevabı burda : viewtopic.php?t=1530
Kolay gelsin.
forumu
forumu bilgisayara indirebilirmiyim acaba teleport pro programıyla denedim ama forumu kullanamıorum ve devamlı netim yok sadece iş yerimde var dolayısıyla işyerimde de fazla bakamıyorum yanlış anlamayın ama bu işi nasıl yapabilirim yardımcı olun...
derviş
Merhaba,
böyle birşey etik açıdan hoş olmaz. Sizinde, bizim de trafiğimizi boş yere işgal etmiş olursunuz.
1. Biz zaten forumu tarayıp, siteye aktarıyoruz. sitenin tamamını da ana sayfadaki dtsite.zip isimli dosyayı indirerek her daim elinizin altında tutabilirsiniz.
2. Gerektiği zaman foruma girip Arama kısmından tüm mesajlara ulaşabilirsiniz.
İyi günler.
böyle birşey etik açıdan hoş olmaz. Sizinde, bizim de trafiğimizi boş yere işgal etmiş olursunuz.
1. Biz zaten forumu tarayıp, siteye aktarıyoruz. sitenin tamamını da ana sayfadaki dtsite.zip isimli dosyayı indirerek her daim elinizin altında tutabilirsiniz.
2. Gerektiği zaman foruma girip Arama kısmından tüm mesajlara ulaşabilirsiniz.
İyi günler.
mustafa abi
mustafa abi bende bunun doğruolmadığının farkındayım ama bunu safiyane bir niyetle soyluyorum inan bana bu forum bizim için var ve bende o yu<den soyledim ama yine tabi sizin soyediğiniz gibi yapcaz galiba boyle olması en doğrusu herşey için çok teşekürler
derviş