T.C.Kimlik Sorgulamaları için DLL
O zaman sağlam bir virus tarama programına ihtiyacınız var demektir. EXE dosya büyüyorsa virus var demektir.
- Şunu deneyin, indirdiğiniz ZIP içindeki EXE'nin paket açılmadan önceki boyutuna bakın, sonra açıldıktan sonrakine.
- Daha daha sonra da çalıştırdıktan ve çıktıktan sonraki boyutuna
- Bu boyutların tümü aynı olmak zorunda, farklı ise kesin sisteminizde virüs var demektir.
- Şunu deneyin, indirdiğiniz ZIP içindeki EXE'nin paket açılmadan önceki boyutuna bakın, sonra açıldıktan sonrakine.
- Daha daha sonra da çalıştırdıktan ve çıktıktan sonraki boyutuna
- Bu boyutların tümü aynı olmak zorunda, farklı ise kesin sisteminizde virüs var demektir.
il ve ilçeler listesini bir zamanlar offline'a çekmiştim.
aşağıdaki linkte il ve ilçeleri içeren gdb dosyası var.
İşine yarayan olursa çorbada benim de tuzum olsun
http://www.konat.net/ililce.rar
aşağıdaki linkte il ve ilçeleri içeren gdb dosyası var.
İşine yarayan olursa çorbada benim de tuzum olsun

http://www.konat.net/ililce.rar
Haa anladım, o konuda sorun yok, dediğim gibi EXE ve DLL dosyası yer kaplamasın diye PECompact ile sıkıştırmıştım.
- Invalid Pointer hatası vermesi garip, hele hele aynı projenin bu hatayı vermesi çok garip.
- Şimdi DLL içerisinde bir başka optimizasyon yaptım. Şimdi dener misiniz ...
Edit > Kaynak ZIP Yenilenmiştir
- Invalid Pointer hatası vermesi garip, hele hele aynı projenin bu hatayı vermesi çok garip.
- Şimdi DLL içerisinde bir başka optimizasyon yaptım. Şimdi dener misiniz ...
En son mrmarman tarafından 15 Mar 2007 11:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Selam
- Şimdi de şunu deneyelim eğer vaktin ve sabrın varsa...
- Aynı hatayı alırsan, projenin en üstteki USES satırlarında ilk başa ShareMem untini ekleyip tekrar dene...
- Ondan sonra sonucu bildir lütfen...
- Şimdi de şunu deneyelim eğer vaktin ve sabrın varsa...
- Aynı hatayı alırsan, projenin en üstteki USES satırlarında ilk başa ShareMem untini ekleyip tekrar dene...
- Ondan sonra sonucu bildir lütfen...
En son mrmarman tarafından 15 Mar 2007 11:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Merhabalar,
2 gundur degisik zamanlarda deniyorum exe dosyasini calistirdigimda
Sorgula#2 de ise sorgu sorunsuz calisiyor. Ama sonuclar duzgun bir sekilde geldikten sonra
hatasi geliyor.
Tamam butonuna tiklayip. Hic bir degisiklik yapmadan tekrar sorgula dersem bu kezde
Bu hatadan sonra yine degisiklik yapmadan sorgulama butonuna tikladiklerimda
bunu vermeden ,sadece asagidaki hatayi vermeye devam ediyor. Ama dogru sonuclarida getiriyor.
2 gundur degisik zamanlarda deniyorum exe dosyasini calistirdigimda
Hatasini aliyorum. (Bunu sorgula#1 de aliyorum)HTTP/1.1 400 Bad Request
Sorgula#2 de ise sorgu sorunsuz calisiyor. Ama sonuclar duzgun bir sekilde geldikten sonra
invalid pointer operation
hatasi geliyor.
Tamam butonuna tiklayip. Hic bir degisiklik yapmadan tekrar sorgula dersem bu kezde
hatasini verdi.Accsess violation at address in module 'TCKimlik_dlluygulama.exe' write of adress 00000012.
Bu hatadan sonra yine degisiklik yapmadan sorgulama butonuna tikladiklerimda
invalid pointer operation
bunu vermeden ,sadece asagidaki hatayi vermeye devam ediyor. Ama dogru sonuclarida getiriyor.
Accsess violation at address in module 'TCKimlik_dlluygulama.exe' write of adress 00000012.
- Hocam bir kaç mesaj yukarda belirttiğim üzere, boşluklu kelimelerin arasına + koyman gerekiyor. Büyük ihtimalle iki isimli bir sorgu yapıyorsun. "Mehmet Ali BULUNUR" ise aradığın... isim hanesine Mehmet+Ali yazman gerekiyor.
- "invalid pointer operation" sorunu da canımı sıkmaya başladı uygun bir zamanda bakar yeni halini gönderirim. Zıp içinden çıkan EXE içeriğini Project olarak kaynak kodlarıyla verdim halbu ki...
- Bir de şunu dene, sorgulama yaptığın projenin en başında USES satırları vardır.
- Bunun ilk elemanı olarak sharemem ekle ve aşağıdaki şekli alsın, öyle dene... Çünkü DLL'ye string aktarma yapılıyor. DLL başında var ama bir de projene ekle bakalım düzelme olacak mı ?
- Gariptir ki bende hiç hata vermiyor. Derleyicinin bir opsiyonu mudur nedir henüz anlamadım. 
- "invalid pointer operation" sorunu da canımı sıkmaya başladı uygun bir zamanda bakar yeni halini gönderirim. Zıp içinden çıkan EXE içeriğini Project olarak kaynak kodlarıyla verdim halbu ki...
- Bir de şunu dene, sorgulama yaptığın projenin en başında USES satırları vardır.
Kod: Tümünü seç
uses
Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs, StdCtrls, ExtCtrls, XPMan;
Kod: Tümünü seç
uses
ShareMem, Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
Dialogs, StdCtrls, ExtCtrls, XPMan;