Eğitim Seminerleri

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

mege yazdı: (bu ara toplantı resimlerine montaj yapan morinektir :lol: )
Sağol buna gerçekten çok ihtiyacım vardı.
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Bir de resimlerde kim kimdir onu öğrenebilsek :)
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

nasılsa şantajcı pardon montajcı arkadaş işe koyulmuştur bile :lol:
hacikisi
Üye

eğitim cd si

Mesaj gönderen hacikisi »

Yapılmış olan eğitimin cd sinden üyelere gönderilecekmi acaba eğer gönderilecekse bende bir tane istiyorum.
Siz İman Etmedikçe Cennete Giremezsiniz. Birbirinizi Sevmedikçede İman Etmiş Olamazsınız.

Hz.Muhammed (S.A.V.)
Resim
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

CD'ler daha hazır olmadı hocam, hazır olunca duyuracağım zaten.

1. CD'leri kopyalamak serbest olacak. Birkaç arkadaş tek bir CD setinden çoğaltabilirsiniz.

2. Eğer 2. eğitime gelmeyi düşünüyorsanız, bana seminerden önce söylerseniz, size çoğaltabilirim. Bu durumda kargo masrafından kurtulursunuz.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
aydin038
Üye

Mesaj gönderen aydin038 »

Herkese merhabalar..

Gerceklestirdiginiz egitim seminerinin hayirli ugurlu olmasini ve nice benzeri etkinliklerin devamini dilerim.

Seminer resimlerine gozattim. gercekten katilim cok iyi eminimki katilim daha da artacak. gonul isterdiki orda olayim. :cry: ama bunada sukur..

Bu organizasyonu gerceklestiren ve bunca insana kucak acan Site yonetiminde bulunan degerli arkaslar sizlere ne kadar tesekkur etsek azdir. Allah razi olsun.

Tabiki siteye uye olan katilimlariyla bu tip dostluk ve bilgi paylasiminin devamini saglayan degerli arkadaslar sizlerden de Allah razi olsun.

Guzellikler hep sizinle olsun....

Saygilar...................
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

katılamadıgım ilk delphiturkiye etkinligi oldu galiba bu seminer... Fakat resimlere baktim da mekanlar oldukca tanıdık geldi.... Su anda galiba kameranın oldugu bolgede oturuyorum..... :D

hazırlanacak cd'leri sabırsızlıkla bekliyorum.....

Evet oldukca fazla yeni yeni yuz var. Naile hanımın dedigi gibi acaba kim kimdir bilsek guzel olurdu....

herkese kolay gelsin.....
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

fahrettin yazdı: Evet oldukca fazla yeni yeni yuz var. Naile hanımın dedigi gibi acaba kim kimdir bilsek guzel olurdu....
Hoşgeldin Fahrettin abi :)
Valla destekliyorum sizi, Adminimiz bekliyoruz :D
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

fahrettin yazdı: Evet oldukca fazla yeni yeni yuz var. Naile hanımın dedigi gibi acaba kim kimdir bilsek guzel olurdu....
valla abi, arada tanışma yaptık ama kim kimdir desen ben sayamam şu anda :oops: Bazı arkadaşların isimlerini hatırlıyorum ama hepsinin değil.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Ozaman herkes kendini yazsın, ben mavi gömlekliyim, uzun saçlı olan benim v.b. :D
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

http://www.delphiturkiye.com/dresim/seminer1_5.jpg

(beyaz yelekli)resmin ortasındaki ağzında yarım tabak kurabiye ile poz veren benim :lol:
çok pis yakalanmışım :evil:
Kullanıcı avatarı
hdayi
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen hdayi »

Mege'nin sol tarafındaki kahverengi yelekli, yeşil t-shirt'lü olan da benim. Dişim şiş değil ben de atıştırıyorum. :oops:
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned
Resim
DotCom
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen DotCom »

@Recep Abi ;

Şu sıralar izmir de ADSL de problem var. Bağlantı çok sağlıklı degil o yüzden şirkettte Cable Net den giriyom ama onada vaktim olmuyo malum hep şehir dışındayım. mümkün oldugunda resimler üzerinde Allah Nasip Ederse ben yapıca bişiler. Saygılar...

Arkadaşlar biraz daha kendilerini tanıtsalar çok güzel şeyler çıkıcak aslında. mege ve hdayi , kendinizi yaktınız haberiniz yok ama neyse.. kendinizi ilk ateşe atan siz oldunuz. admin vs. yani yönetim kurulu zaten baştan yandı. neyse görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

tüm yanmalarımız böyle olsun :)

kim tutar seni, fotoşopuna kuvvet :lol:
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

@m4st3rmus kardeş, admininde dediği gibi eline sağlık, fotoşopla beni, şöyle hülya gibi biraz boyumu uzat, bi 10-15 kilo filan verdir :D zaten yazın izmirdeyim, olmadı bulurum şirkette seni, orda fotoşoplattırırım :twisted: