Eğitim Seminerleri
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- PhoenixJedi
- Üye
Merhaba,
arkadaşlar eğitimimizi yaptık. 18 kişilik bir katılım oldu. Sonuç benim hoşuma gitti, inşallah gelen arkadaşlarımız faydalanmıştır.
Seminerde bahsettiğimiz gibi çekimi yaptık, ama netliği konusunda şu an birşey söyleyemiyorum. Çünki projeksiyon cihazımızın verdiği görüntü çok net değildi. İnşallah iyi çıkar.
Seminer için çıkardığım notları makale olarakta siteye ekleyeceğim inşallah. Ordan da faydalanırsınız.
Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bir sonraki eğitimde görüşmek üzere.
arkadaşlar eğitimimizi yaptık. 18 kişilik bir katılım oldu. Sonuç benim hoşuma gitti, inşallah gelen arkadaşlarımız faydalanmıştır.
Seminerde bahsettiğimiz gibi çekimi yaptık, ama netliği konusunda şu an birşey söyleyemiyorum. Çünki projeksiyon cihazımızın verdiği görüntü çok net değildi. İnşallah iyi çıkar.
Seminer için çıkardığım notları makale olarakta siteye ekleyeceğim inşallah. Ordan da faydalanırsınız.
Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bir sonraki eğitimde görüşmek üzere.
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Bu seminer cok hosuma gitti ilkine katıldım
insaallah hepsine katılacagım
Bugün delphi pencereleri ni / ayarlarını ögrendik basit olmasına ragmen birileri ögretmesi cok farklı oluyor
Aslında bildigini sandıgın ama bilmedigin özellikler varki
kod yazarken hızınızı iki kat artıracak
ama bilmeyince hamallık kacınılmaz oluyor ve bu detaylar bir cok kitaptada bulunmuyor!
Hic bir karsılık beklemeden bizlere zaman ayıran
bu kadar emek harcayan yöneticilerimize sonsuz tesekkürler sunarım.
Tüm katılımcı arkadaslara tesekkür eder birdahaki seminerde görüşmek üzere.
Sevgiler
insaallah hepsine katılacagım
Bugün delphi pencereleri ni / ayarlarını ögrendik basit olmasına ragmen birileri ögretmesi cok farklı oluyor
Aslında bildigini sandıgın ama bilmedigin özellikler varki
kod yazarken hızınızı iki kat artıracak
ama bilmeyince hamallık kacınılmaz oluyor ve bu detaylar bir cok kitaptada bulunmuyor!
Hic bir karsılık beklemeden bizlere zaman ayıran
bu kadar emek harcayan yöneticilerimize sonsuz tesekkürler sunarım.
Tüm katılımcı arkadaslara tesekkür eder birdahaki seminerde görüşmek üzere.
Sevgiler
Hayırlı olsun arkadaşlar... Eğitimin planlandıgı şekilde yapılmış olması haberine çok sevindim. Planda benim de katılmam vardı aslında fakat aynı saatlerde ben de Frankfurt'ta Etis isimli projemiz ile ilgili bir sunum yapmak durumundaydım. Aranızda olmadığıma uzgunum fakat inşallah cd'ler bu konuda benim gibi katılamayan herkesin imdanına yetişecek.
Buradaki programimizin bitişi ile ofise doner donmez ilk iş foruma girip acaba eğitim ile ilgili çalışmalar nasıl gitmiş neler olmuş diye bir bakayım dedim.
Eğitime katılarak bu tur eğitimlerin devamını tertiplemede yonetici arkadaşlarmıza şevk veren değerli katılımcıların hepsine teşekkür ederim. Katılımın iyi olması gerçekten çok onemliydi bence....
iyi çalışmalar....
Buradaki programimizin bitişi ile ofise doner donmez ilk iş foruma girip acaba eğitim ile ilgili çalışmalar nasıl gitmiş neler olmuş diye bir bakayım dedim.
Eğitime katılarak bu tur eğitimlerin devamını tertiplemede yonetici arkadaşlarmıza şevk veren değerli katılımcıların hepsine teşekkür ederim. Katılımın iyi olması gerçekten çok onemliydi bence....
iyi çalışmalar....
Mustafa abi , forum yöneticiler ve sevgili forum sakinleri ;
Mustafa abi , eğitimlerle ilgili soruların sorulup etkinlikler hakkında görüşlerin bildirildiği bir başlık açsan secede güzel olmazmı. çünkü böylece seminerler hakkında herkez gelip bu başlık altına degilde . nasıl programlama ilgili bölüm altına yazılıyor ise seminer hakkında görüşlerini eleştirilerini savgı sevgi ve hörmetlerini o bölüm altına yazar.
Benim Fikrim bu....
Kolay Gelsin...
Ayrıca aranızda olamadığım için üzgünüm.
Sırf Delphi için istanbulu sevmeye başladım...
Mustafa abi , eğitimlerle ilgili soruların sorulup etkinlikler hakkında görüşlerin bildirildiği bir başlık açsan secede güzel olmazmı. çünkü böylece seminerler hakkında herkez gelip bu başlık altına degilde . nasıl programlama ilgili bölüm altına yazılıyor ise seminer hakkında görüşlerini eleştirilerini savgı sevgi ve hörmetlerini o bölüm altına yazar.
Benim Fikrim bu....
Kolay Gelsin...
Ayrıca aranızda olamadığım için üzgünüm.
Sırf Delphi için istanbulu sevmeye başladım...
selam :(
biz en az 4 en çok 5 kişi gelicektik.. ben tekirdağdan çorludan 1 kişi ve istanbuldan 2 yada 3 kişi katılacaktık ve hepimiz programcıyız
fakat ben burgazdan c.tesi günü acil tekirdağa gittim ve sabah babamın işleriyle uğraşmam yüzünden katılamadım.. insanın gideceğine kesin gözüyle bakıp , heves edipte gidememesi büyük acı.. Allah kısmet ederse İleri Object Pascal'a ve diğerlerine muhakkak gelmek istiyorum..ve İnşallah bi aksilik çıkmazda şu seminer vcd sini oluşturabilirseniz onu satın almak istiyorum
çalışmalarınızda başarılar...

çalışmalarınızda başarılar...
En son efkan tarafından 03 Nis 2004 01:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bilgisayar Programcısı/Analyst ve Sistem Yöneticisi
Merhaba,m4st3rmus yazdı:Mustafa abi , eğitimlerle ilgili soruların sorulup etkinlikler hakkında görüşlerin bildirildiği bir başlık açsan secede güzel olmazmı.
bu başlığa yazabilirsiniz. İnşallah bu başlık seminerler bitene kadar burda kalacak.
Değişik önerileriniz varsa, Önerileriniz forumunu da kullanabilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
- Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Dünkü eğitim gerçekten çok güzeldi, yeni başlangıç olmasına rağmen sağ olsun Mustafa güzel özelliklerden bahsetti
. Ben gelecek eğitimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Fahrettin Ağabi öncelikle seminer mekanı için , gerçi Sen yoktun ama Sağ olsun Ali ev sahipliği yaptı, bugüne kadar yaptıkların ve eğitim için Mustafa, diğer emeği geçen ve katılan herkesten Allah razı olsun...
Bir sonraki eğitimde görüşmek dileğiyle...
Dünkü eğitim gerçekten çok güzeldi, yeni başlangıç olmasına rağmen sağ olsun Mustafa güzel özelliklerden bahsetti

Fahrettin Ağabi öncelikle seminer mekanı için , gerçi Sen yoktun ama Sağ olsun Ali ev sahipliği yaptı, bugüne kadar yaptıkların ve eğitim için Mustafa, diğer emeği geçen ve katılan herkesten Allah razı olsun...
Bir sonraki eğitimde görüşmek dileğiyle...

Hatice SEVİM / BEDAŞ
Ben daha yeni geldim seminerden ve bilgisayarımı açtım. Uzuuuuun ve yorucu bir yolculuk oldu ama değdi. Hem İstanbul'u görmüş oldum uzun bir ardan sonra, hem birbirnden değerli arkadaşlarla tanışmış oldum hem de işime yarayacak birçok şey öğrendim.
Emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

bende biraz geç kaldım ama Teşekkürler admin san abimiz
ya bir Ctrl+E yi kullanmayı öğrendim hayatım değişti bugün ne güzel bi özellikmiş bu..
bundan sonraki buluşmada görüşmek üzere, buara forumda yazı yazan kişilerin avatarlarının arkasındaki yüzleri görmek dahada güzel birşey
mesela benim sürekli güneş gözlüğü takan bir inek olmadığımı gelenler gördü
veya hdayinin bir balik türü değilde yakışıklı biri olduğunu, adminnin fotosundaki gibi güleç yüzlü biri olduğunu , hatice_sevimin smileyler kadar tatlı biri olduğunu,rsimsek'in bahsedildiği gibi yaşlı olmadığını
öğrenmek güzeldi
tekrar teşekkür ederim güzel bi gündü
(bu ara toplantı resimlerine montaj yapan morinektir
)

ya bir Ctrl+E yi kullanmayı öğrendim hayatım değişti bugün ne güzel bi özellikmiş bu..

tekrar teşekkür ederim güzel bi gündü
(bu ara toplantı resimlerine montaj yapan morinektir