Merhaba;
Klavyeden tab tuşuna basılma işlemini kod ile nasıl yapabilr acaba.
Aynı işlemi Tab'ın tersi olan Sift+Tab ile yaptığımız işlemi nasıl kod ile yapabilriz acaba.
Saygılarımla
Teşekkürler.
Kod ile Tab & Sift+Tab işlemlerini Yapma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Kod ile Tab & Sift+Tab işlemlerini Yapma
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
Kod: Tümünü seç
SelectNext(ActiveControl, true, true);
Merhaba;mkysoft yazdı:Kod: Tümünü seç
SelectNext(ActiveControl, true, true);
SelectNext(ActiveControl, False, False);
Bu arada Prior yok hocam ben inceledim.
Saygılarımla
Teşekkürler.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
onexit eventinde
[/code]ilgilialanım.setfocus
Eğer bu şekilde ise .
onexit eventinde
[/code]ilgilialanım.setfocus
da kullanılabilir diye düşünüyorum
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

Mrb ilgili alandan çıkmadan bu işlemi yapmam gerekiyordu çıktıktan sonra zaten sorunsuzca ilgili bilgilere ulaşıyordum.conari yazdı:Alanda girilen değerin yazım işlemin bitip bitmediğini nerden anlıyorsun. Yani eğer kullanıcı burdan çıktı ise mi shift+Tab yapmaya çalışıyorsunuz.
Eğer bu şekilde ise .
onexit eventinde
Cxgrid ile işlem yaparken ilgili alanı Butonedit olarak ayarlarsanız butür bir gereksinimin neden kaynaklandığını daha iyi görmüş olursunuz.
Saygılarımla
Kolay gelsin.
SelectNext(ActiveControl, false, true);
__Digi_ManiaC__