Component için öneri

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Nemesis2005
Üye

Component için öneri

Mesaj gönderen Nemesis2005 »

Herkeze selam arkadaşlar Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Böyle bir component kullanmadığım için sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Stok kartında tanımladığın stokları Tablodan okuyup onları windows Gezginin deki gibi büyük ikonlar halinde (istediğin bir ikon) Gösterecek ve altlarında da isimleri yazacak. Bunu nasıl bir araç ile yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Her iyinin içinde bir Kötülük.Her Kötnün içide de bir iyilik vardır
ikut

Re: Component için öneri

Mesaj gönderen ikut »

Nemesis2005 yazdı:Herkeze selam arkadaşlar Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Böyle bir component kullanmadığım için sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Stok kartında tanımladığın stokları Tablodan okuyup onları windows Gezginin deki gibi büyük ikonlar halinde (istediğin bir ikon) Gösterecek ve altlarında da isimleri yazacak. Bunu nasıl bir araç ile yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Mrb..

Ya kızmayın bana ama nerdeyse sırt kaşımak için komponent sorulacak. Biraz ufkumuzu zorlayalım arkadaşlar. Bir düşünün bir panel içinde her kart için bir butonu dinamik oluşturup butonun captionunada stok adını yazdığınızı. Ama açıkçası böyle birşeye neden ihtiyaç var anlamışta değilim.
Nemesis2005
Üye

Mesaj gönderen Nemesis2005 »

Yo kızmadım. evet belki haklısınız ama söylediğiniz yöntemlerle çözüm bulamadım. Windows gezginin dosyaları büyük ikon halinde gösterdiği bölüm gibi bir component olsa çok işime yarayacak. Yada Delphi'nin standart componentleri ile yapabilirmiyim
Her iyinin içinde bir Kötülük.Her Kötnün içide de bir iyilik vardır
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

s.a.
listviev bileşenini kullanabilirsiniz.
ancak vt bağlantısı yok onu sizin oluşturmanız lazım.
kolay gelisn.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim