gizle goster

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
samety81
Üye

gizle goster

Mesaj gönderen samety81 »

s.a.
ben programı windows ortamından gizlemek istiyorum bunu bi tusa basılınca ekrana göstermek istiyorum.biliyorum mutlaka forumda konusu olmustur ama ben hangi anahtar kelimeleri kullanacagımı bilmiyorum en azından bi kac tane anahtar kelime verir misin?
Yardıma İhtiyacım var galiba TAM burda :)
Kullanıcı avatarı
barol
Üye

Mesaj gönderen barol »

programı kısayol tuşları ile systemtray atabilir ve yine kısayol tuşu ile visible=true yapabilirsin. trayicon ile system traye atmayı arastır ve klavye kısa yol diye arastır.bende daha önce forumda bulmustum..
Ölümden öteye köy yok!
ikut

Re: gizle goster

Mesaj gönderen ikut »

samety81 yazdı:s.a.
ben programı windows ortamından gizlemek istiyorum bunu bi tusa basılınca ekrana göstermek istiyorum.biliyorum mutlaka forumda konusu olmustur ama ben hangi anahtar kelimeleri kullanacagımı bilmiyorum en azından bi kac tane anahtar kelime verir misin?
sorununuz daha açık yazın. windowstan gizlemek derseniz afaki olu.r sistemdemi görünmeyecek task listtemi nerde ?
samety81
Üye

özür dilerim açık yazamadım kimse görmesin istiyorum formu sadece belirledigim kısayola basınca acılsın.
arka planda calıssın yani
nasıl yapıcam bilmiyorum sanırım show hide methodları gibi birşeydi fakat aklımda bir fikir yoq nasıl yapıcam hakkında
Kullanıcı avatarı
aslangeri
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen aslangeri »

amaç ? :?:
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
samety81
Üye

kötü bişey deil sadece vt de arama yapcam o kadar netteki vt den arama yapılmasını saglamak amacıyla bir tane exe yazıcam.
clipboard a attıgım veriyi belirledigim kısayola tıklayınca acılsın ve vt de arasın dicem o kadar
baglantı tamam - arama tamam - sadece gizle goster yapam lazım[/quote]