Arkadaşlar bana
* windows'un sürüm kontrolünü yapan,
* gerekli sp'leri yükleyen,
* Access driver,
* Windows Installer 3.1,
* SQL Client Driver
vb.
kendisi yükleyen oldukça kullanışlı bir install programı lazım.
Ben birkaç tane buldum ama tam istediğim gibi değiller. Bu konuda bildiğiniz yazılımlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Herkese İyi Çalışmalar.
Install Programı...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Install Programı...
amacınızıda yazarsanız daha doyurucu bilgi alınabilir. Ben bu çözümleri çok bilmiyorum ama genel cevaplar instalshield diyecek sanırım.koray36 yazdı:Arkadaşlar bana
* windows'un sürüm kontrolünü yapan,
* gerekli sp'leri yükleyen,
* Access driver,
* Windows Installer 3.1,
* SQL Client Driver
vb.
kendisi yükleyen oldukça kullanışlı bir install programı lazım.
Ben birkaç tane buldum ama tam istediğim gibi değiller. Bu konuda bildiğiniz yazılımlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Herkese İyi Çalışmalar.
Amaç tam olarak şu.
Program bir çok firmaya kurulacak. SQL SERVER Express Edition kullanıyor. Bunun kurulması için Windows Installer 3.1 ve .NET FrameWork 2.0'ın kuruluı olması gerekiyor.
Benim istediğimde kullanacağım install programı bunları kontrol edip yoksa kendisi kursun.
Instalshield'ın haricinde bildiğiniz varsa (ücretsiz tabiki) çok yardımcı olacak.
Program bir çok firmaya kurulacak. SQL SERVER Express Edition kullanıyor. Bunun kurulması için Windows Installer 3.1 ve .NET FrameWork 2.0'ın kuruluı olması gerekiyor.
Benim istediğimde kullanacağım install programı bunları kontrol edip yoksa kendisi kursun.
Instalshield'ın haricinde bildiğiniz varsa (ücretsiz tabiki) çok yardımcı olacak.
.net framework küçük boyutlu bir uygulama değil. bu durumda yazılımız ancak cd üzerinde dağıtılacak...koray36 yazdı:Amaç tam olarak şu.
innosetup incelersen hemde bedavadır. bence küçük bir uygulama ile bunları kendinde yaptırabilrsin.