Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
tarayıcıdan da bu hatayı alıyorum. hazırladığım aspx uzantılı dosyaları bilgisayarımda çalıştıramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar.
http://localhost/iisstart.asp çalıştırdığım zaman çalışıyor.daha doğrusu düne kadar hiçbir sorun yoktu herşey düzgün çalışıyordu.bugün sabah laptopu açtığımda çalışmadı.iyi çalışmalar.
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve default browser ım internet explorer fakat compile edip opera ile açtığımda sorun yaşamıyordum, explorerdanda kaynaklanıyo olabilir bu sorun...
Eğer ie 7 kullanmıyorsan delphist'in dediği yöntem ile hallediliyo. ie7 kullananlarda bazı sorunlar olduğunu duymuştum. borland'ın newsgrouplarında bir arama yapsan iyi olabilir.