Hoparlö ile ses kaydı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
alsago
Üye
İletişim:

Hoparlö ile ses kaydı

Mesaj gönderen alsago »

Mrb
Daha önce c++ ile yapılmış bi program zannedersem içinde ascii kullanmışlar hoparlö ile ses kaydı yapıyodu.Ses kartı üzerindeki kanalları kodla değiştirerek yapılıyo zannedersem.Yabancı forumlarda araştırdım açık kaynak kodlu herhangi bi işletim sisteminde kullanılan ses kartı driverını değiştirerek yapmışlar.Windows altında bunu yapmak mümkün mü??
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

@alsago Biraz karışık bir soru olmuş. Özetle sen bunu yapan bir program mı arıyorsun -ki eğer öyle ise yanlış yerde başlık açmışsın- yoksa buna ilişkin program mı yazmak istiyorsun. :?:

- İkincisi ise bu istediğin komple paket bir işlem. Bir bileşen mi arıyorsun yoksa kendin bunu bileşen yardımı olmadan çözümlemek mi istiyorsun. :?:

- Bileşen arıyorsan http://www.torry.net adresine bakabilirsin. Yok ben yapıcam dersen o zaman bize Multimedia (mmsystem) hakkında ne düzeyde bilgin olduğu yönünde ipuçları verirsen tamamlayıcı bilgi verebiliriz. :idea:
Resim
Resim ....Resim
alsago
Üye
İletişim:

Proje...

Mesaj gönderen alsago »

Mrb
Aslında ben hoparlö ile ses kaydı yapan programı gördüğüm günden beri o tarz da aynı işi yapan bi program yazmak istiyodum.Bilg. Prog. öğrenciyim ve şimdi proje olarak(sazanlığımdan dolayı) verildi.Herhangi bi bileşen kullanarak veya kullanmadan bu işi yapmak istiyorum.Bileşen bulma imkanım olmazsa bile yapmaya çalışcam.Daha çok veritabanı programcılığı üzerine çalıştığım için multimedya sistemler hakkında bilgim yok.İlginize Tşk ederim..

İyi Bayramlar