Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Hayırlı Günler arkadaşlar... Bu konunun nereye yazılacağını tahmin edemedim. Eğer yanlışsa kusuruma bakmayın
Proje amaçla amatör olarak bi hastane otomasyonu yapmam gerekiyor . Sizden ricam eğer bildiğiniz demo versiyon veya normal hastane otomasyonu var mı?
Amacım En azından gerçek hayyatta kullanılabilen mantıklı kayıtların yapıldığı bir otomasyon yapmak.
Şimdiden Teşekkürler..
Hocam herşeyden önce konun yeri burası değil. Adminlerden uyarı gelir birazdan.
Sorunuza gelince tam otomasyonun demosunu bulmazsın. Ancak Hastane otomasyonuna benzer olan sağlık ocağı programları var. sitede Kamuran48 nickli arkadaşın programı çok güzel. Onu incele. Sana fikir verir. Ancak gerçekten bu şekilde bir işe girmeyi düşünüyorsan; ya işin içinde birisi olacan yada çok ii danışmanların olacak. Mevzuatı çok derin. viewtopic.php?t=15707 viewtopic.php?t=15706
Nice İnsanlar gördüm üstünde elbise yok;
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok.