PAServer XE7 için

FireMonkey ve Mobil uygulama (iOS, Android, Windows Phone) ile ilgili sorularınızı bu foruma sorabilirsiniz.
cmkare
Üye

PAServer XE7 için

Mesaj gönderen cmkare »

Merhabalar,

XE7 de ios üzerinde denem yapmak istiyorum. Ama şöyle bir sorun yaşıyorum.
Vmware sanal bilgisayara;
OSX Mountain Lion kurdum.
Onun üzerine Xcode kurdum.
Onun üzerine de PAServer XE4 kurdum. Bunu bulduğum için bunu kurdum. http://altd.embarcadero.com/release/rad ... verXE4.pkg

Şimdi Xe7de Tools > Options > Environment Options > Connection Profile Manager sekmesinden kurduğum sanal makineyi eklemek istediğimde şöyle bir uyarı veriyor.
"connection refused. Platform Assistant Server version mismatch expecting version 6.1.2.36"

Ben Xe4 kurduğum için uyumsuz diyor. XE7 uyumlu PAServer araştırdım bazı sitelere yönlendiriliyor ama indiremiyorum. Bu sitede Lisans no istiyor. http://cc.embarcadero.com/item/30008

Nerden bulabilirim yada nasıl bu sorunu çözebilirim acaba?
Kullanıcı avatarı
AliZairov
Üye
İletişim:

Re: PAServer XE7 için

Mesaj gönderen AliZairov »

İyi akşamlar. Yanlış hatırlamıyorsam eklenti rad kurulumu zamanı gelmesi lazım. Delphi klasöründe paserver klasörünün açıp içine bakınız.
cmkare
Üye

Mesaj gönderen cmkare »

Evet.. Kurulu olan dosyanın içinde varmış :) Teşekkürler.
Bu sayede ios uygulamayı çalıştırabildim. Peki bu ios uygulamayı çalıştırdığımızda dosyasını nereye atıyor? Androidde Apk olarak kaydedilen yere atıyorda iosda nasıl oluyor acaba?
Kullanıcı avatarı
AliZairov
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen AliZairov »

cmkare yazdı:Evet.. Kurulu olan dosyanın içinde varmış :) Teşekkürler.
Bu sayede ios uygulamayı çalıştırabildim. Peki bu ios uygulamayı çalıştırdığımızda dosyasını nereye atıyor? Androidde Apk olarak kaydedilen yere atıyorda iosda nasıl oluyor acaba?
İyi akşamlar. Benim ios ve mac konusunda bir denemem olmadı malesef. Sebep lisans ve elimde cihazların bulunmaması. Her halde ipa dosyası verir ama onu direk cepte kurmanız imkansız. Geliştirici lisansınız olması gerek. Her platform için yılllık 100$ qaliba.