merhaba arkadaslar,
ben bir database uygulamasina pp sunularini gommek istiyorum. bunun icin op kurdum ve calistirdim.
(oncelikle sunu belirteyim iyi bir pascal prgcisi fakat yeni bir delphi ciyim unix ci oldugumdan windows konusundada pek iyi degilim.)
yapmak istedigim aslinda karma bir sunu programi. yani sunun bazi bolumlari delphi formlarindan bazi polumleri pp sunu yada slayt larindan olusacak. ancak gecisler hissedilmemesi gerekiyor. bir formda iken arada yeni bir form aciyormus gibi bir sunu gosterip programin kaldigi yerden calismaya devam etmesi gerekiyor.
1. sunu yu calistirdigimda pp aciliyor. pp nin acilmasini engellemek yada gizlemek mumkunmu?
2. sunu bittikten sonra pp nin default sunu bitti ekrani cikiyor bu engellenebilirmi.
3. sunu bittiginde delphideki program on plana gelmiyor. /bazem sunu arka planda kaliyor.
4. runslideshow komutunu verdigimde slayt gosterisi bitmeden alttaki satira gecmesin istiyorum.(showmodal daki gibi)
5. aslinda olecontainer de bazi tiplerde (ornek paint gibi) form uzerinde gomulu olarak calisabiliyor. pp'i ayri bir cencere acilmadan calistirmak mumkun degilmi.
ilginize simdiden tesekkur ederim.
selamlar
officepartner ile powerpoint uygulamasi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!