Bu domain ne zaman düşer

Web tabanlı uygulama geliştirme araçları(PHP, ASP vb...) ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
penguen
Üye

Bu domain ne zaman düşer

Mesaj gönderen penguen »

Arkadaşlar bir problemim ve ben sitede konuyu nereye acacagımı bulamadım ve buraya acmaya karar verdım. Yöneticiler uygun gormezlrse değiştirirse sevinirim.
Benim problemim daha once bir domain sahibiydim. fakat domaini aldıgım firma yenileme islemini yapmamiş ben de bu domain kendim almak istiyorum.

Son durumu
Registrar: DOMAINHAWKS.NET LLC
Whois Server: whois.domainhawks.net
Referral URL: http://www.domainhawks.net
Name Server: DNS1.OREGONNAMES.COM
Name Server: DNS2.OREGONNAMES.COM
Status: ok
Updated Date: 25-jul-2007
Creation Date: 25-jul-2007
Expiration Date: 25-jul-2008

6 gun olce silinmesi gerekiyordu fakat delete statuden ok statuye geçmiş ve ben bunu alamıyorum. Site dolu diyor. Düşmesini bekliyordum.

Ben bu konuda ne yapacagım.
Kullanıcı avatarı
Murat DİCLE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Murat DİCLE »

25 Haziran 2008'de düşüyor. Ama hemen düşmez. Tam emin değilim ama bir 10 gün daha bekletilir.
Registrar: DOMAINHAWKS.NET LLC
Whois Server: whois.domainhawks.net
Referral URL: http://www.domainhawks.net
Name Server: DNS1.OREGONNAMES.COM
Name Server: DNS2.OREGONNAMES.COM
Status: ok
Updated Date: 25-jul-2007
Creation Date: 25-jul-2007
Expiration Date: 25-jul-2008
penguen
Üye

Mesaj gönderen penguen »

Bu benim sitem 45 gun bekledım kimse almasın diye DOMAINHAWKS.NET LLC firmsı neden sitemin domain'ini kaydetsiz nlamadım. Kendi mi satıyor bunlar internet mafyası mı? Vururum ben olanları :) zaten ABD'ye sinir oluyordum. Şimdi daha da sinir oldum.

Sizce neler yapabiliriz?
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Bence değişik yerlerden deneyin. Ben böyle bir domaini turkticaret'ten almayı denedim. Bana daha 10 gün var, 9 gün var diye sayıyordu... Biri çat diye aldı :)

GoDaddy domain noktasında iyidir, bir bak.

Kolay gelsin.
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

Godaddy cidden sağlam firma. ama hostingleri çokta iyi değildi. arkaşlarım resellerdı bıraktılar
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

lonely yazdı:Godaddy cidden sağlam firma. ama hostingleri çokta iyi değildi. arkaşlarım resellerdı bıraktılar
Ben de yanılıp hosting almıştım, cidden çok kötü... Domain noktasında çok iyi diye aldanıp almamak lazım.

Kolay gelsin.
penguen
Üye

Mesaj gönderen penguen »

Arkadaşlar neden bir firma silinen domainleri silindiği saniye toplar. Benim domain'in uçtu ve 2009'a kadar alamıyorum. Amerikan firması benim domain'imin silindiği tarihte 32230 adet silinen domain almış ve benimki de içerisinde :( Hergun binlerce domain siliniyor ve birileri bundan rant elde ediyor. Sponsor Reklemları yayınlorlar :(

Bilginiz olsun...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Geçmiş olsun : (

Eğer domain firması ise bir domainin maliyeti size 20 cent. Yani YTL olarak senede 25 kuruş ödüyorlar. Satarkende min 8-10 $ dan satıyorlar.

* Ne idüğü belirsiz firmalardan, özellikle Türiye'deki ufak yerlerden domain almayın. domaini geri alamayabilirsiniz. Bu tarz yerler genelde sizin adınız yerine, kendi adlarına domaini register ediyorlar.

* Boşa düşmesini beklemek yerine domaini transfer etmek daha iyi.

Şu an yapılacak tek birşey kalmış. Domaini tekrar almak istediğinizi belirtin. 10-15 $ dan fazla fiyat çekerlerse, başka bir domainle yola devam edin.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! »

Mustafa abi vereceklerini bilsem 50 dolara da kıyardım. Geçmiş olsun. Bana da kıymışlardı :)