vista da mysql yapılandırma sorumu

Diğer veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

vista da mysql yapılandırma sorumu

Mesaj gönderen sarp_halit »

arkadaşlar merhaba. belki de işletim sistemleri kısmında ya da vistayla alakalı forumlarda bu konuyu açmalıydım ama en etkili cevapları aldığım tek forum burası. vista ultimate i.s kullanıyorum. mysql veritabanı kullanmaya çalışıyorum ama yapılandırmada erişimi engelliyor. sistemde iis 7 kurulu ie üzerinden localhost yapınca bi problem yok ama localhost a ping atınca hüsrana uğruyorum. bu sorun hakkında bi fikri olan var mı,

kolay gelsin herkese
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
rahim123
Üye

vista ve güvenlik duvarı

Mesaj gönderen rahim123 »

xp ve vistalarda şayet güvenlik duvarı açıksa erişiminizi engelleye bilir birde zde tipi bir programlara databasinize kullanıcı erişim yetkileri vermek durumundasınız GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO root@'%' IDENTIFIED BY '' WITH GRANT OPTION kolay gelsin
.net icat oldu mertlik bozuldu
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen sarp_halit »

öncelikle cvp için teşekkür ederim. ben o sorunu sürüm değiştirerek çözdüm. ama çözmem de bir işime yaramadı açıkçası. vista dan beklediğim verimi alamayınca xp is kullanmaya başladım tekrardan. ama ilgiye teşekkür ederim.

iyi çalışmalar
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>