Merhabalar,
Bana alanlarını chekbox, datetimepicker, lookupcombobox olarak ta kullanabileceğim dbgrid gerekmekte. Forumda bu araçları delphi dbgrid içine gömme konusunda yazıları okudum ve checkboxları içine koydum ama çok garip bir görüntü oluşturuyor. grid yana kaydığında checkboxlar yerinde kalıyor falan.
forum vcl kısmında da araştırdım ve sanırım bu işte en iyi quantum grid. sayfasına gittiğimde çok pahalı olduğunu gördüm. ama içlerinden biri vardı 79 dolar yazıyor.
yukarıda belirttiğim özellikleri barındıran en ucuz quantumgrid sürümü hagisi olduğunu bilen arkadaşım varsa sevineceğim zira ingilizcem olmadığı ve bileşeni tam tanımadığımdan yanlış satın alma işlemi yapmak istemiyorum. Eğer daha düşük ücretli başka bir component varsa onunlada ilgilenebilirim.
demo raize yi indirdim ama grid bileşeninde checkbox koyma özelliğini göremedim.
teşekkür ve saygılarımla. kolay gelsin
Quantumgrid
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Quantumgrid
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

http://www.tmssoftware.com un GridPack'ine bir bak.
Ben bunu kullanmaktayım.
oldukça başarılı.
Tek kullanıcı için 120 EURO fiyatı ile de incelemeye değer bir grid pack.
Ben bunu kullanmaktayım.
oldukça başarılı.
Tek kullanıcı için 120 EURO fiyatı ile de incelemeye değer bir grid pack.