Fast Report Kullanımı ???

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Cevapla
programmer_18
Üye
Mesajlar: 13
Kayıt: 26 Kas 2005 03:18
Konum: Konya

Fast Report Kullanımı ???

Mesaj gönderen programmer_18 »

Slm ben FastReport3 ü delphi7 ye kurdum Component Palet e FastReportla ilgili 3 tane sekme geldi ama ben kullanamadım fast report u :( Bununla ilgili kaynak dokuman falan varsa verebilirmisiniz?
Extreme_Programmer
shadowmann
Üye
Mesajlar: 508
Kayıt: 30 Oca 2004 10:49

Mesaj gönderen shadowmann »

ben de kurulumunda sorun var sanıp yazmıştım. Kullanımı en kolay raporlama aracı. Kendisi ile beraber gelen örnegi inceleyin.
Forma bir tane frxdbdataset ekleyin(datasetini ayarlayın).bir tane frxreport ekleyin. eğer raporda frxrichview kullanacaksanız frxrich object ekleyin. frxreporta çift tıklayın. Reporttan data kaynağını gösterin . Zaten veriler direkt ekranda sağ tarafta. Sürükle bırak yapabilirsiniz. KUllanımı zaten çok praTİK
Kullanıcı avatarı
vkamadan
Kıdemli Üye
Mesajlar: 1935
Kayıt: 17 Mar 2004 03:52
Konum: Adapazarı
İletişim:

Mesaj gönderen vkamadan »

merhaba ,
Arama bölümünde Makaleler forumunda fastReport yazarak aratın aradığınızdan fazla detayı içeren makale bulacaksınız.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
Cevapla