Ben delphide veya c++ builderda yazdığım yada hazır aldım bir programı başka bir bilgisayarda çalıştırmak istediğimde sorun çıkıyor...(VB de böyle bir sorun olmuyor)
Aslında program açılıyor,üzerinde değişiklikte yapabiliyorum ama çalıştırmaya gelince hata veriyor...
Bu sorunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz çok sevinirim...
Yazdığım program başka pc de çalışmıyor...
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Öncelikle bu mesajı yazdığım zaman yazdığım PC'de Delphi yoktu bu yüzden hatayı yazamadım(Sitenizi bir arkadaştan öğrendim hemen üye olup bu mesajı aceleyle yazdım bu yüzden hatalı kelimeler kullandım)
Önceden C++ builder kullanıyordum bu hatayla oradada karşılaşıyordum bir menüye girip birşeyler yazıp düzeltiyoruk diye hatırlıyorum ama çok zaman oldu baya uzun bir süredir Visual Basic kullandım ve Delphiye yeni başladım...Siz hatayı sorduktan sonra okulda yazdığım bir programı kendi bilgisayarıma internet üzerinden attım ve çalıştırdım işte hatalar...

Önceden C++ builder kullanıyordum bu hatayla oradada karşılaşıyordum bir menüye girip birşeyler yazıp düzeltiyoruk diye hatırlıyorum ama çok zaman oldu baya uzun bir süredir Visual Basic kullandım ve Delphiye yeni başladım...Siz hatayı sorduktan sonra okulda yazdığım bir programı kendi bilgisayarıma internet üzerinden attım ve çalıştırdım işte hatalar...

En son muratgvn tarafından 08 Ara 2005 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
programı yazdığın makinada bulunan c ye eklenmiş olan ibamp3player compnenti senin makinanda yok diyor. Çalışması için o componenti yüklemelisin. Bende yazdığın programın exesi diğer makinada çalışmıyor diye düşünmüştüm ilk okuyunca. Böyle bir sorunla karşılaşmamak için standart component paletteki componentleri kullan yada diğer makinayada yükle. Kolay gelsin