Free Skin Komponenti varmı?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Free Skin Komponenti varmı?

Mesaj gönderen NewMember »

Arkadaşlar programımızdaki formları değişik şekilde gösterebileceğimiz free component bileniniz varmı?Yada bu tür olayları nasıl yapabiliriz.Mesela MSN Messenger benzeri bir form, butonlar nasıl yapabiliriz.Teşekkürler.Kolay gelsin.
assoft

Mesaj gönderen assoft »

Malesef bildiğim kadarı ile üzcretsiz Component Pack yok.
vesper
Üye

Mesaj gönderen vesper »

messenger değilde mediaplayer yada avast gibi deseydin, kısaca ben güzel resim yaparım şekilli form kullanacağım dersen
http://www.devexpress.com/Products/VCL/ExForumLibrary
işini görür. Kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
otherside
Üye

Mesaj gönderen otherside »

busiens skin dıe bısı var arkadasım free olup olmadıgını ? ama bulamassan freesini gondereyım sana kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Arkadaşım yazılışı doğrumu acaba google de arattım ama bulamadım.Eğer download linkini yazarsan sevinirim.İlgilendiğin için Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
spoke25
Üye

Mesaj gönderen spoke25 »

konuyla ilgili diye soruyumm Bnada diş şeklinde butonlar lazimm bunu nasil yapabilirim ?
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
Kullanıcı avatarı
otherside
Üye

Mesaj gönderen otherside »

imagelerle yapsan olmazmı??
argetek
Üye

ucretsiz skin form

Mesaj gönderen argetek »

suipack var arkadasım normalde paralı ama trial versiyonunda bile yeterince skin bulunmakta :)