Sistem Geri Yükleme ?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
CpS
Üye

Sistem Geri Yükleme ?

Mesaj gönderen CpS »

Meraba Arkadaşlar Sistem Geri yüklemeyi devredışı bırakma hakkında bilgisi olan var mı? Regedit olsada olur Yardımlarınızı bekliyorum. Kolay Gelsin..
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Bu sorunun delphi ile bir alakası var mı, yoksa windowstan mı bahsediyorsunuz? Delphi ile alakası olmayan sorularınızı sohbet forumuna atmanız lazım.
CpS
Üye

Mesaj gönderen CpS »

bu bir Sohbet konusu deil. delphi ile alakalı kod soruyorum siz yardımcı olmayabilirsin ben diğer arkadaşlar için söyledim kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

CpS yazdı:bu bir Sohbet konusu deil. delphi ile alakalı kod soruyorum siz yardımcı olmayabilirsin ben diğer arkadaşlar için söyledim kolay gelsin..
Forum kuralları yazdı:* Forum çeşitli kategorilere ayrılmış ve her kategorinin altında hangi mesajların atılabileceği belirtilmiştir. Mesajınızı ilgili foruma atabilirsiniz. Yanlış foruma atılan mesajlar haber verilmeksizin ilgili foruma taşınacaktır. Birden fazla foruma aynı mesajı göndermeniz durumunda, sadece biri hariç diğerleri haber verilmeksizin silinecektir.
Programlama Forumu yazdı:
Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Hoşuna gitmemiş olabilir ama sorunuz bana yeteri kadar açıklayıcı gelmedi ve kafamda tereddüt oluştu, eğer delphi ile alakalı değilse gerekli yere yani Sohbet forumuna taşımam gerektiği için sordum.