arkadaşar eğer programı gizleyemiyorsak çlaışmasını daim kılmalıyız..
bunun yöntemlerinden bir taneside (denedim) programın adını
system.exe yapmak. eğer böyle yaparsanız win görevini sonlandırmaz...
Programı görev yöneticisinden saklamak..
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
merhaba arkadaşlar. bir internet kafe programıyla uğraşıyorum ve clientin kapatılamaması gerekiyor. mesajları okudum ancak antivirüse takılma riskinden dolayı dll i ve xp de çalışmaması yönünden de diğer kodu kullanmak sıkıntı olcak sanırım. bi çözüm yok mu bu iş için.
servis olarak nasıl kaydedebiliriz?? yada saklamanın bir yolu var mı??
servis olarak nasıl kaydedebiliriz?? yada saklamanın bir yolu var mı??
Re: Programı görev yöneticisinden saklamak..
teşekkür ederim o kadar çok forum gezdim bulamadım sonunda burada buldum
forumda da aradım ama task manager olarak görev yöneticisi olarak aklıma gelmedi
googlede görev yöneticisininden gizlemek yazınca yine forumumuz çıktı

forumda da aradım ama task manager olarak görev yöneticisi olarak aklıma gelmedi
googlede görev yöneticisininden gizlemek yazınca yine forumumuz çıktı

Education is what you get from reading the small print. Experience is what you get from not reading it.
Re: Programı görev yöneticisinden saklamak..
Bu elbette mümkün saklayanlar nasıl saklıyorlar. Bunun için 3 yol paylaşabilirim.
1) Dll Injection ( Kendi yazdığınız bir dll dosyasına uygulama dosyanızı enjekte edebilirsiniz. )
2) Rootkit
3) Process Injection ( İşlem listenizde ki bir uygulamaya kendi uygulamanızı yazıp enjekte edebilirsiniz.)
TerminateProcessW apilerini hook etmek yeterlidir. Ancak 64bit te sıkıntı çıkabilir. Uygulamanızın 64 bit desteği yoksa 32 birt destekli uygulamanız 64 bit sistemde sonlandırılabilir.
1) Dll Injection ( Kendi yazdığınız bir dll dosyasına uygulama dosyanızı enjekte edebilirsiniz. )
2) Rootkit
3) Process Injection ( İşlem listenizde ki bir uygulamaya kendi uygulamanızı yazıp enjekte edebilirsiniz.)
TerminateProcessAÖnemli olan programın başkaları tarafından kapatılmaması idi. Bende daha yasal bir yöntem ile (HOOK) programın kapatılmasını engelledim. Görev yöneticisinde program görünüyor ama kapatılamıyordu. Zaten görev yöneticisindeki bazı Windows uygulamalarıda kapatılmasını engeliyor.
TerminateProcessW apilerini hook etmek yeterlidir. Ancak 64bit te sıkıntı çıkabilir. Uygulamanızın 64 bit desteği yoksa 32 birt destekli uygulamanız 64 bit sistemde sonlandırılabilir.