Merhaba...
@zengin,
@thesakal,
@VGumus,
@lazio,
@Ali Erdoğan,
@Asri,
@vampir261,
@Berdem,
@coderlord,
@meren,
@tsamim,
@t-hex,
@sychorax,
@delphist,
@snofru gerek önerileri gerekse uyarılarıyla şimdiye kadar katkıda bulundukları için sonsuz teşekkürler...
- Katılımla ilgili fikirlerini de merak ediyorum
Uygun bir proje seçileceğini değerlendirdiğimize göre yarışmaya katılıyoruz değil mi
- Bir
Ankara'lı olarak söylüyorum... Başlangıç olarak
@coderlord bak Ankara'dan sadece
@t-hex görünüyor. Kendisi de umarım katılacak... Başkası var mı göremiyorum...
@delphist
- Katılma isteğin bile memnuniyet verici.

Sonuçta forum yarışmayla ilgili gelişecek projede sorulacak sorular için de açık olacak. Hep yanınızda olucaz ki, her katılımcı aynı derecede faydalanabilsin.
- Emin olabileceğin husus, seçilecek projeye ait içerik kombinasyonu (
veritabanı varsa, network varsa, internet uyugulaması varsa vs.vs.) özenle etüd edilecek ve sizi yormaktan ziyade program tasarım gücünüze yoğunlaşabileceğiniz, yazarken sıkılmayacak bir proje olmasına gayret gösterilecektir.
@snofru
@snofru yazdı:Özür dilerim haklısınız ben yarışma olayını hala çözemedim. Bir konu belirlenip katılımcılar en stabil kodu yazmak için bireysel çaba mı sarf edecekler? Yoksa toplu bi iş mi çevrilecek?
- Bir proje seçilecek. Seçilen projeyi katılımcılar kendi bilgileri ve araştırmaları doğrultusunda çalışmalarını yapıp, jüri üyelerine ve dolayısıyla foruma sunacaklar... Değerlendirme ve puanlama ile sonuçlar açıklanacak. Sistem bu...
@snofru yazdı:Ben uzun vadeli bişeyler düşünülüyorsa diye PS-E olayını söylemiştim. Yapmak önemli değildir, araştırmak, temellerini atmak, elektronik kurcalamak vs. bakımından
cevap olarak @mrmcop yazdı:"Play Station Emulator" projesi hakkında belli bir bilgi birikimin varsa başka bir başlık altında bizimle paylaşabilirsin. Etüd eder birlikte çalışırız.
- Burada ben de farklı birşey yazmadım ki ? Neden olumsuz algılamak istedin ? Sadece bahsettiğin şeyleri laf olsun diye yazıp yazmadığını
kinaye gibi geliyor şeklinde bir tabir ile cımbızladım o kadar... Bu konudaki ciddiyetini dile getirebilseydin, oluşan ön yargı ortadan kalkacaktı...
@snofru yazdı:Neyse zaten bu konuya karışmayı hiç istememiştim bi an içimden katılmak geldi şimdi de vazgeçtim, zamanında bu tip topicleri açmıştım kimse ciddiye almamıştı
- Bunu yapmakla kendi öz-güvenine haksızlık ediyorsun... Bugün bu fırsatı değerlendirmezsen, yarın kim bilir hangi fırsatları kaçıracaksın onları düşün.
- Burada yapılması gereken şey medeni cesaret gösterip böyle bir etkinlikte rol üstlenmektir.

Bence bir daha düşün ve ilerde ticari olarak düşünebileceğin, sana fayda sağlayacağını değerlendirdiğin bir proje bul ve bildir. Belki seninki belki bir başkası; seçilecek proje ile de yarışmaya katıl...

Emin ol çok eğitici ve eğlenceli olacak...