ben derdimi anlatana kadar uğraşıcam yine de
ben php ile hiç uğraşmadım ve buradan bilenlerin ve bilmek isteyenlerin mesajlarını inceleyerek yeni bir dile mi geçsem yoksa devam mı etsem diye bilgi topluyorum
hele bi tartışmada (yanlış anlaşılmasın ama tartışmaya dönmüştü

)
c++ için c bilmek gerekli falan diye bi konuydu galiba arada bir java falan da konuya dahil edildi hatta bayaa bi sayfaydı çok büyük zevkle okudum.
Bu konununda böyle okunabilmesi için bana yardım etmeniz lazım (lazım derken şart olanı değil de

) ki hem ben yolumu sizin sayenizde çiziyim hem de bir iki sene sonra okunduğunda dahi zevk alınsın.
Forumla ilgili çok küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum
ben anlamadım dedikçe (ben:herkes için aynısı) üstüne daha sert bir cevap geliyor. Soru sertlikten arınsın diye araya gülücükler sokuyorum ama olmuyor (demekki suç bende - daha sade olmak gerekiyormuş)
Admin kardeşim tamam üslubumu begenmedin (bu arada yaptığın abilik için tşk. ederim) bana daha sert gelen mesajlara neden tepki yok?
Herşeye rağmen ENGİN bilgilerinizi (bu konuda ciddiyim) paylaşmaktan esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve gerçekten size minnettarım 1 ay oldu galiba foruma katılalı sizden çokşey öğrendim HERKESE EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ SONSUZ TEŞEKKÜRLER