Eğitim Seminerleri

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

arkadaşlar bugün seminerlerimizi yaptık. Kuri_TLJ ve Fahrettin abi bize bilgi ziyafeti sundular, bilgi show oldu. İkisine de teşekkürler. Ayrıca sponsorumuz Ramsnet'e, yoğun işlerimize dalıp yazmayı unutmuş olsak bile :oops: yiyecek ve içecekleri kendileri getiren gizli sponsorlarımıza ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bu seminerde bir ilk yaparak, katılanlara sertifika verdik. Baya da fiyakalı birşey oldu hani :) Emeği geçenlere teşekkürler.

Geçen hafta Fahrettin abinin sağ sol kroşelerle sersemlettiği MS SQL Server'ı Kuri_TLJ jedi kılıcıyla ciuuuuvvv diye böldü valla :D Merhumu en yakın bilgisayar çöplüğüne gömdük. Ama orda da çok yer kapladı haberiniz ola :P

Resimler pazartesi akşam konacak.

Bir dahaki seminerde görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Acı Kaybımız MS-SQL Server

Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz

Kolay gelsin
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
selm@n
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen selm@n »

SelamunAleykum Arkadaşlar;

Adnan ve Fahrettin abi dün admi'nin dediği gibi bilgi show yaptılar.ikisinede teşekkürderim. seminere katılan tüm delphitürkiye üyelerine ve ilk semimerden bu yana bize şirketini açan RAMSNET'e teşekkürler.hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.. iyi çalışmalar.
bgoktas
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen bgoktas »

Emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir organizasyondu ayrıca Fahrettin ve Adnan beyi de perfromanslarından dolayı kutluyorum. Ağızlarına sağlık çok güzel anlattılar.
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Çok güzel bir eğitimdi, Adnan Bey ve Fahrettin Bey'e çok teşekkürler. Ayrıca ikramları getiren, yapan, sunan v.b. herkese, emeği geçen geçmeyen arkadaşlara da çok teşekkürler.

Ayrıca benim için çok güzel bir İstanbul gezisiydi :D
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

başta o güzelim börekleri yapan ellere teşek..!+%%&/? vurma ya fahrettin abi tamam şaka yaptım yaw valla, baştan alayım

Kuri_TLJ ve Fahrettin abiye çok teşekkürler, vay be firebird nelerde yapabiliyormuş dedirttitrdi. bu ara tabiki sybasein güzelliklerinide öğrenmeye devam ettik :D
her bilgi biti için sonsuz teşekkürler. nedemişler
'bana bir syntex öğretenin 40 yıl kölesi olurum' :)

ya bu ara fahrettin abiyle kuri_tlj nin forumda olduğunu duan mikisoftçularda konferans yapmış :D
WORKSHOP - SQL Server 2000 ile Etkin Veritabanı Programlama Teknoloji | 1.5.2004
WORKSHOP
SQL Server 2000 ile Etkin Veritabanı Programlama
İçerik

* Veritabanı Uygulamaları nasıl tasarlanmalı
* Transact-SQL
* Stored Procedure ve Trigger programlamak
* ADO.NET ile Uygulama geliştirme
* Veritabanı Güvenliği
* SQL Server 2005 ( Yukon ) neler vaadediyor
Tarih
30 Mayıs Pazar 09:30 - 16:30
Kullanıcı avatarı
TRSoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TRSoft »

Fahrettin abi ve Adnan abiye sonsuz teşekkürler.. Kendi adıma gerçekten çok şey öğrendim.

Ayrıca her türlü konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.
HZ. MUHAMMED (S.A.)
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

Arkadaşlar öncelikle şehir içi şehir dışı onca mesafeden gelerek bizlere önemli bir iş yaptığımız hissini uyandırtan bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim.....

Yine bol eğlendiğimiz ve doyduğumuz ;) bir seminer oldu....
mege yazdı:başta o güzelim börekleri yapan ellere teşek..!+%%&/? vurma ya fahrettin abi tamam şaka yaptım yaw valla, baştan alayım
:D :D Allah da seni güldürsün emi Mege..... Gülmekten sandalyeden düştüm neredeyse..... Sabah sabah..... Etraftan da ne oluyor bu adama deli midir nedir bakışlarına maruz bıraktın beni.... :D :D
* http://www.fahrettin.org Manzara Fotoğraflarım... :)
* http://delphiturkiye.gunduz.info Seminerler... ;)
* http://www.hakmar.com.tr Kalite bir haktır... 8)
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

7 ve 8.inci seminerin birleştirilerek yapıldığı bir seminer etkinliği de güzelliklerle dolu olarak geride kalmış bulunuyor. Bu güzellikleri tatmamıza vesile olan sponsorumuz RamsNet'e Fahrettin'in bey şahsında ve yükün çoğunu üzerine alması ile emeklerinden dolayı çok çok teşekkürler. Ayrıca Fahrettin ve Adnan hocaya veritabanı ile ilgili bilgilerimizi yeniledikleri (şahsım için), ve bilgilerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkürler, Allah razı olsun, hakkınızı helal edin.

İstanbul içi ve Adapazarı, Kayseri, Mersin, Konya ve Gaziantep'ten gelen arkadaşlarımıza da teşekkürler. Yolculuklarına değdiği kanaatindeyim.

Yiyecek sponsorlarımıza da keselerine bereket, Allah ziyade etsin diyorum :)
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

Tuh be ,hic kacırmam diyordum buyuk konusmusum
aksilik ya, islerin sıkıstıgı bi ana denk geldi, istanbulda olmamam nedeniyle katılamadım bu guzel etkinlige
2 hafta sonra kacırdıgım enstanteneleri 1. agızlardan dinlerim artık:)
organizasyon icin bir cok seyini esirgemeyen Rams nete tekrar tesekkurler. Hepinzden Allah razı olsun
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
hatice_sevim
Üye

Mesaj gönderen hatice_sevim »

Fahrettin Abi ve Adnan Abi; ağzınıza sağlık çok güzel bir seminer oldu. Bu güne kadar öğrendiklerinizi (+ tecrübelerinizi) :wink: bizlerle paylaştığınız için çok çok teşekkürler.

Hatta sadece bildiklerini anlatmakla kalmayıp bizim anlamamız için de interaktif bir ortam oluşturmak için ellerinden geleni esirmedikleri için sonsuz teşekkürler.

Katılan ve en ufak bir emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. :D

Bir dahaki seminerde görüşmek dileğiyle....
Hatice SEVİM / BEDAŞ
Kullanıcı avatarı
naile
Admin

Mesaj gönderen naile »

Buarada verilen sertifika 4 eğitimi birden kapsıyormuş ben sadece 2 sine katıldım ama 4 düne katılmış gibi sertifika aldım hem de 3 tane birden çıktı bana (yanlışlıkla), biri işyerine bir eve bir de backup :lol:
Kullanıcı avatarı
fahrettin
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen fahrettin »

Evet o gun dijital bir keramete şahit olduk... Sertifikaları 4'er 4'er yazıcıya gonderiyordum... Naile hanım'ın isminin oldugu 4'lu grupta diger 3'u cikip Naile hanımınki cikmayinca bir sonrakinde de Naile hanımın adını yazdım. Yine cikmayinca bir sonrakine de yazdım... Bu arada yazıcıdaki bir problemden dolayı yazıcı hataya dusuyor digerleri cikmis oluyor ve yazıcının kapagını acıp kapayınca da ready durumuna geldigi icin bir sonrakini gonderiyordum... Bu sekilde baskıları bitirdikten sonra Naile Hanım'ın isminin yazdıgı sertifikalar teker teker çıkmaya baslayınca sadece hayret edebildim....
* http://www.fahrettin.org Manzara Fotoğraflarım... :)
* http://delphiturkiye.gunduz.info Seminerler... ;)
* http://www.hakmar.com.tr Kalite bir haktır... 8)
onaydin

Mesaj gönderen onaydin »

sıradaki seminere binaen
Resim
onaydin

Mesaj gönderen onaydin »

birde bu
Resim