öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Ben yanlış bişey yapmıyorum. sadece sorun şu niçin ban kızılıyor.

forumda pro_imaj diye aratırsanız sor ve cevaplarımı görürsünüz. yani burada belirtmek istediğim. ben forum kurualların uymayı bilen birisiyim.
Millet ufacık şeyleri bile sorarken bişey yok ben ileri düzel bir soru sorduğumda niçin herşeyi soruyorsunuz oluyor benim kızdığım nokta bu.
Saygıda bilmeyerek kusur işlediysem affedin.
Bu saatten sonrada foruma bakış açım dahada değişti.
Sağlık olsun ne delphiturk vargeçilmez nede pro_imaj bunun için hiç sorun diil. nice siteler nice insanlar geldi geçti ama bu dünya halen dönüyor.
Freman35 arkadaşımda sen çok ağır kelimeler kullanmışsın.asıl senin buna dönüp bakman gerekir.
Forum yöneticisi olmak bu söylemlerlerde bulunma hakkını vermez sana.
rsimsek hocam senden özür diliyorum hatam olduysa.
Ben balık tutmayı çok severim. neyse burada kendimi temize çıkarmak için uğraşmıcam pek inandırıcı olmucak anlaşılan.
Çalışmalarınızda başarılar. diliyorum emeğinize saygı duyuyorum.
Not: tek anlamadığım bu sorunun neyi yanlış ve niçin her soruyu soruyorsunuz diyorsunuz. adam editin tex nasıl yazdırırım diye soruyor bişey yok .ta benim sorumda nevar Allah aşkına.
neyse ben bu konuyu dahada büyütmek istemiyorum.
isterseniz kaydımı silin. hiç sorun diil.
Allah (cc) sizlerden razı olsun. forumdan çok şey öğrendim ve bildiklerimi paylaşmaya çalıştım. daha dün resimlere bakıp duygulanmıştım. rsimsek hocama mail atmıştım. neyse ya.
ben haksızım.
Sizde TÜRKİYE'deki sistemi tekrarlıyorsunuz koltuktakiler hep haklıdır.