selamlar...ona da şöyle çözüm bulduk. veri tabanında bir tabloda bir alan açtım versiyon diye. hep programın versiyonu var. güncellendiğinde o versiyonu update ediyorum. güncellenirken önce versiyona bakıyor versiyon nodan küçük eşit kısımları güncellmiyor sonraki kısımlar güncelleniyor.
örneğin versiyon 5 olsun. 5.6 çıktı diyelim. güncellme yapılırken eğer versiyon programda veri tabanında 5.6 ise güncelleme yapmaz 5.6 dan önceki versiyonlarsa sırasıyla günceller. 5.0 ise şunu yap, 5.5den küçükse şunu yap gibi.
Veri tabanındaki değişiklikleri internetten güncelleme
-
- Üye
- İletişim:
Re: Veri tabanındaki değişiklikleri internetten güncelleme
Hocam Öncelikle herkese Merhaba. Yorumların hepsini okudum. ben exe lerimin yeni versiyonunu kullanıcılarıma gönderebilmek için autoupgrader ı kullanıyorum. bi sorun vermedi demoda çıkmadı. açık kaynak kodlu aynı zamanda da.
Ancak benim sorunum biraz daha farklı. ben modülleri güncelliyorum yanlız modüllerime data upgrade lerini nasıl eklicemi bilmiyorum açıkçası. bir çözümde üretemedim.
Eğer datanızı nasıl upgarade ettiniz. tablo alan sequence vs. nasıl güncellediniz. küçük bir kod örneği yada proje parçacığı gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden Teşekür Eder, Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.
Ancak benim sorunum biraz daha farklı. ben modülleri güncelliyorum yanlız modüllerime data upgrade lerini nasıl eklicemi bilmiyorum açıkçası. bir çözümde üretemedim.
Eğer datanızı nasıl upgarade ettiniz. tablo alan sequence vs. nasıl güncellediniz. küçük bir kod örneği yada proje parçacığı gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden Teşekür Eder, Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.