OnGuard CreateMachineID

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
name
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen name »

bu bilesen bende win98 makinayı kilitledi
nedendir bilmiyorum
SMARTVSD.VXD system\iosubsys dizinine kopyalandı ve yeniden baslatıldı
ama dedigim gibi makinayı kilitliyor.
SMARTVSD.VXD dosyasının vesiyonundan kaynaklanan birseymi yoksa?
Sizin sistem ile ilgili bir şey olabilir. Kullandığım hiç bir makinada böyle bir şey olmadı.

Bu arada mitec bileşen setinin sadece source'ları ücretli. Satın almadanda bu şekilde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
VooDoo
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen VooDoo »

iste bir ornek size,
sirkette pazarlama elemanlarının birine programı yukledim, bir sure sonra d surucusunu formatlamis, onceden formatli degilmis
program tabi gecersiz sifre hatasi verip kapaniyor.
yani onguard d surucusunun volume numarasina gore de bakarak sifre vermis

simdi napmaliyim?
siz napiyorsunuz 4 parametreye gore mi urettiriyorsunuz sifreyi?
yarin obur gun yuzlerce kullanicidan ayni sikayeti almaya baslarsak isim biter :oops:
ZER0
Üye

Mesaj gönderen ZER0 »

Bence bir bilgisayarda bizlerin değiştiremeyeceği hiçbir şey yoktur sanırım.Herşey 1 ve 0'lardan oluşuyo ve bizde burada zaten bu 1 ve 0'lara hükmediyoruz.Uzun uzun düşündümde yapmamız gereken şey kendi serinomuzu kendimiz yaratmalıyız.Yani şifreyi kırmak isteyen zaten hdd seri numarasına flan bakacaktır.Ama eğer biz karmaşık bir rakam üreterek ve bunu windowsun yada bios en ücra köşelerine farklı bir isimle saklayarak yada windowsun ve bios içinde değiştirilebilir bir alana kendi karmaşık rakamımızı atayarak yapabiliriz.Tabii bu benim fikrim.Umarım içinizde beni anlayanlar vardır.Beni dinlediğiniz için teşekkürler:)
Gökay Okutucu
Sakarya Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi
Kullanıcı avatarı
DarkEternal
Üye

Mesaj gönderen DarkEternal »

Hala bu konu tam netlik kazanmamış. Bu machine-id olayını uzun süre kullanan olmadı mı şimdiye kadar? Bende programı bu şekilde sürücem ama umarım ilerde başım ağrımaz :)