sitedeki mail adreslerini listeleme??

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

Mesaj gönderen unicorn64 »

sitede geçen bi ifade:
Delphi - Delphi does not have built-in regex support. Delphi for .NET can use the .NET framework regex support. For Win32, there are several PCRE-based VCL components available.

bu ifadeye göre anladığım kadarıyla delphi nin alt sürümleri desteklemiyo ve ancak delphi .net , .net framework u kullanarak erişebiliyo. ama ben delphi 7 kullanıyorum. dephi 7 ile bunu kullanabilirmiyim?. kullanassam nasıl yapabilirim??
onaydin
Üye

Mesaj gönderen onaydin »

Yöntem olarak soyledim, delphi kullanmadığımdan detaylarını veremiyorum.
http://regexpstudio.com/TRegExpr/TRegExpr.html
Bu adreste başka bir tane var delphi 7 yi destekliyor olması lazım.
Kendileri de örnek bir exe hazırlayıp koymuşlar.
Full source code included, pure Object Pascal. Thus, You need no DLL! The library source code is compatible with Delphi 2-7, Borland C++ Builder 3-6, Kylix, FreePascal
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

programı tamamladım gibi ama çalışırken işlemcinin %50sini kullanıo. normalde o kadar büyük bi program diil. exesi 2.5 mb tuttu ama neden bu kadar kullanıo işlemciyi anlamadım. ram kullanımı da 15 mb civarında. bence normal diil. sorun nerde olabilir??
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

merhaba arkadaşlar. link tarama kısmında bir sorun var.
mesela
1- href=" altsayfa1.html" ,
2-href=" http://www.baskasayfa.com/altsayfa1.html" ve
3-href=" bambaskasayfa.com/altsayfa1.html"

şeklinde 3 link olduğunu varsayarsak; 1. link ana adres üzerine direk eklenmeli diğer linklere hiç gidilmemeli ..
1. linki kontrol edebilmek için "link ana adresi içermiyorsa" diye bir kontrol yaparsam diğer linkler de eklenecek. aklıma gelen ilk yöntem "link ana adresi içermiyorsa ve linkde www yoksa" şeklindeydi ama bu sefer 3. link de eklenmiş olacak ki hata oluşacak.

bu konuda yardım edebilirmisiniz..