Niyet bağı mı iyileştirmek bağcıyı mı hakir görmek. Ben dün başlamadım ki bu işe. Sıkıntımızı yazdık. Piyasada accessle yazdığım programlar var 2-3 senedir bunlar kullanılıyor. Daha bir kere programınızda hata mesajı var demediler. Firebirde yeni geçtik. Mysql php de kullanıyorum. Firebird ise hali ile Acemilik var. Eskiyiz diye sıkıntımı yazmaktan utanacakmıyım. Bilmiyorsam bilmiyorum. Öğrenmek için gayret ediyorum. Öğrendiğimi de paylaşmak istiyorum. Bu forumda yazdığım soru ve cevaplarda elimden geldiği kadar en basit sorulara bile karşımdakine saygı göstererek yardımcı olmaya çalıştım.
Sorum açık, interbase ile firebird ağ ortamında birbirleriyle çakışırmı benim problemim interbase yi kaldırınca çözüldü. Bu konu ile ilgili görüşü olan varmı idi.
coderlord demiş ki
Ama arkadaş o zaman, "bu Interbase niye çalışmıyor?" diyeceksin. Sen Firebird dedin. Firebird Client ile Interbase'e mi bağlanmaya çalıştın
Sorum o şekilde mi bir bakarmısın. Bu şekil kısa cevaplar kalabalık yaparak ihtiyacı olan kişilerin okumadan ayrılmasına sebep olabilir.
coderlord kardeş sözüm sizi kırmak değil programcı arakadaşlar benim için kardeştir. Sadece biraz kırıldım. Neyse. Yine de adam yerine koyup soruma cevap yazdığın için teşekkür ederim.
Hepinizden Allah razı olsun....Sizlere saygısızlık yaptımsa hepinizden özür dilerim......