selamün aleyküm...
arkadaşlar ben delphi de internet üzerinden kullanılabilecek bi progragram hazırlamak istiyorum..Fakat delphide hazırladığım bu projenin html görüntüsünü nasıl elde ederim bilmiyorum..yani kısacası delphi projesini internete nasıl aktarabilirim..yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
selametle..
web sayfası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Selam...
- Web Server Application şeklinde program yazabilirsiniz... Delphi programınız internetten çağrıldığında formunuz değil programınızın ürettiği bir web sayfasını cevap olarak gönderilir. Bu şekilde ürettiğiniz html sayfa, sizin delphi program arayüzünüz olur...
- Aksi halde activeform ile bir form gösterimi yaptırılabilir ama istemcinin güvenlik ayarlarındaki yapacağı değişiklik, formunuzun görünmesini engelleyebilir...
- Web Server Application şeklinde program yazabilirsiniz... Delphi programınız internetten çağrıldığında formunuz değil programınızın ürettiği bir web sayfasını cevap olarak gönderilir. Bu şekilde ürettiğiniz html sayfa, sizin delphi program arayüzünüz olur...
- Aksi halde activeform ile bir form gösterimi yaptırılabilir ama istemcinin güvenlik ayarlarındaki yapacağı değişiklik, formunuzun görünmesini engelleyebilir...