27 topicte 17 tanesi Firebird

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

27 topicte 17 tanesi Firebird

Mesaj gönderen pro_imaj »

Merhaba;
:) Ya şöyle bir bakıyorumda Vt sorular artık iyice firebirde döndü. Bunda forumun etkisini konuşmak istemiyorum (sohbet bölümde konuşalım :) )

Ben MSSQL kullanıyordum. Aslında şu firebirdende proje geliştirebilirim ne dersiniz. )

Saygılarımla
Kolay gelsin.

Bol Firebirdli günler sizlerle olsun. :
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]

Mesaj gönderen musti »

MS sql kullanıyorsanız onda devam edin. Bence en iyi yol bildigilniz yol. şimd firebird mirebird kafafınızı karıstırır. kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
musti
Üye

Mesaj gönderen musti »

nassi
:)
Kullanıcı avatarı
Kuri_YJ
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen Kuri_YJ »

Bence,

Eğer imkanınız var ise FB'ye Terfi edin, Teknolojisi Eski (M$-SQL Server'ı) Bırakın.

Peki bu nasıl?
Kuri Yalnız Jedi
Harbi Özgürlük İçin Pisi http://www.pisilinux.org/
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen pro_imaj »

MSSQL genel anlamda daha fazla tercih etme nedenlerinden birtaneside başka araçlar ile veri tabanına kolayca erişebilmek istenilen işlemlerin kısa sürede yapılması export import işlemlerinin çok prof olması MS ürünleri ileuyumlu çalışma..... diye uzayıp gidiyor aslında zorunlu olarak MSSQL kullanıyorum (Piyasadaki yazılımlara ara yazılımlar yapıyorum haliyle onlarda hep MSSQL kullanıyorlar.

Gerçekten Delphitürkiyenin Firebird üstündeki etkisi çok fazla. @musti belittiği gibi en kolay yol bildiğin yoldur çok doğru ama forumda firebirs soruluyor Vt kısmında haliyle olayları izlemekle yetiniyorum :(

Saygılarımla
Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]