herkese selamlar
win 98 delphi mysql ile derdediğim program tüm işletim sistemlerinde çalışıyor. aynı programı win 20000 prof versiyonunda derleyince 98 de çalışıyor 2000 de çlaışıyor ama xp de çalışmıyor.
200 de yazarken koda birşeylermi eklemem gerekir xp dede çalışması için.bu sorunu nasıl çözebilirim.
kolay gelsin
delphi 5 ile win 2000 prof derleme hatası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
herşey tam
sayın mustafa bey
aynı kodu win98 işletim sisteminde derlenice aynı xp makinada sorunsuz çalışıyor. ama aynı kodları win 2000 makinada derleyip 98 de çalışıyor 200 de çalışıyor ama daha önceki w98 versiyonu çalışan xp makinada çalışmıyor. hata gönderim mesajı çıkıyor.
bende w98 den ayrılıp tamamen 2000 kullanmak istiyorum. ama derlenen program sadece 98 ve 2000 de çalışınca geçmek mümkün değil
bu yüzden acaba 98 in kendiliğinden yüklediği 2000 de manuel bir ayar gibi birşeymi var delphide xp nin çalışabilemsi için
kolay gelsin
aynı kodu win98 işletim sisteminde derlenice aynı xp makinada sorunsuz çalışıyor. ama aynı kodları win 2000 makinada derleyip 98 de çalışıyor 200 de çalışıyor ama daha önceki w98 versiyonu çalışan xp makinada çalışmıyor. hata gönderim mesajı çıkıyor.
bende w98 den ayrılıp tamamen 2000 kullanmak istiyorum. ama derlenen program sadece 98 ve 2000 de çalışınca geçmek mümkün değil
bu yüzden acaba 98 in kendiliğinden yüklediği 2000 de manuel bir ayar gibi birşeymi var delphide xp nin çalışabilemsi için
kolay gelsin