Merhaba arkadaşlar,
En son baktığımda forumda yaklaşık 70 kişi vardı ama maalesef yeni piknik konulu grup üyelerini bir araya getirip sanal arkadaşlığı gerçek arkadaşlığa dönüştürmeye çalışan bir etkinliğe kimseden bir tepki gelmemesini doğrusu içerledim. (Cevaplayan bir kaç arkadaşı ayrı tutarım)
Lütfen biraz tepki
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Mehmet kardeşim tepki gösterecek bir durum yok. Katılacak olanlara kapımız açık, en azından önceki gurubu toparlayabiliriz. Diğer arkadaşların ilgisiz olması belki biraz da ihtiyaç meselesi
Ne de olsa şehirin kiri tozu ve çalışma ortamının stresi alışkanlık yaptığından, belki bol oksijen bazılarımıza zararlı olabilir
Yine de önümüzdeki hafta başından itibaren katılma niyetinde olanlar alternatif (gün bazında) başka bir tekliflerini ve kararlarını bildirirseler iyi olur kanatindeyim netekim 

Arkadaşlar eminim bu foruma katılan herkes bu pikniğe katılmak ister. Hem neden kimse katılmak istemesinki. Temiz hava, tam istediğimiz türden sohbet, semaverde çay hatta Artvin usulü Çağ kebap... Ben ankarada oturuyorum ve çalışıyorum. Takdir edersiniz ki gelmem bi hayli zor. Buna inanın üzülüyorum. Ama size iyi eğlenceler dilemekten başka da elimden birşey gelmiyor. 

- recepgalip
- Üye
- İletişim:
Vay Anam ....!
Abi Atılan taş Benim kafayıda çizdi.
haklısınız. gercekten boyle bi şeye benim gerçekten var. ama inanın bu hayat şartları var ya bayagı ağır. inanın eve gidemiyorum.
sürekli şirketteyim ve sürekli programımızı geliştiriyoruz.
inşallah denk gelirde bizde katılırız aranıza(ben ve diğer arkadaşım).
Ama fotografları inceleyipte imrenmiyo degiliz. inşallah ilk fırsatta gorusmek uzere...

haklısınız. gercekten boyle bi şeye benim gerçekten var. ama inanın bu hayat şartları var ya bayagı ağır. inanın eve gidemiyorum.

Ama fotografları inceleyipte imrenmiyo degiliz. inşallah ilk fırsatta gorusmek uzere...

ALLAH NAMINA VER.. ALLAH NAMINA AL.. ALLAH NAMINA BAŞLA.. ALLAH NAMINA İŞLE VESSELAM
SAYGILARIMLA BEN...
SAYGILARIMLA BEN...