S.A.
Fahrettin abi benim yolum uzak biliyorsunuz. Eğer mümkünse ben bir arkadaşımı getirmek isterim. Eğer sakıncası yok ise listeye ekleyebilirmisiniz?
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.HZ. MUHAMMED (S.A.)
Ya gelen cevapları okudum birşey dikkatimi çekti gelemeyen arkadaşlar benim veya bizim yerimizede birer lokma yiyin demiş piknikten sonra baya kilo alacaksınız galiba. sağlığınıza dikkat edin benim yerimede birer lokam yiyin hepinizdeb allah razı olsun ii geceler
kardeşim üye kayıtları gibi etkinlik kayıtları ve rezervasyonu da bitmiştir neden demiyonuz yoksa beher istihkakımız dibe vuracak haberiniz ola en çok da fahrettin hocamı düşünüyorum, adam kepab yetiştireceğim diye bu sıcakta ateşin başında telef olacak, mum gibi eriyecek .. üstelik yedek cağ kebapçımız da yokken
Aaa bak şimdi naile piladerim bir çağ kebabı yapıcak ki dünyada eşi benzeri yok şööle bi ip ucu vereyim. Hasinin sarması dolması baklavası varda hani ne bileyim olmamış bişeyi varmı acaba o resimlerde arkadaş boşamı transa geçmiş yogacı gibi görünüyo Değilmi pilader
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak... Zoru başarırım, İmkansız zaman alır FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
Arkadaşlar,
piknik organizasyonu ile ilgili olarak son planlanamaları da yapalım... Ulaşım... Şimdi şu anda benim, Recep abinin ve de Admin'in arkadasinin olmak üzere 3 araba kesin var. benim bir arkadasim gelebilirse 4 araba olacak. Katılımcı sayısının 25 civarında olacağını düşünürsek mevcut araçların taşıma kapasitesi 15 oluyor.... Gelecek arkadaşlardan arabası ile gelebilecek olan veya Araba temin edebilecek olan arkadaşların yarımı ile işi çözebileceğiz. Abdulkadir araç getirebilirim demişti. Eğer 12 kişilik bir araç getirme imkanı olursa o zaman kapasitemiz 27 ye çıkmış olacak ki problem kalmıyor o vakit....
Buluşma yeri olarak Mecidiyekoy'deki anadolu yakasına kalkan otobuslerin kalkış noktasını planladık. Saat 12:00 gibi otobus duraklarının oradaki katlı otoparkın yanında bulusacagiz... Sınavdan cikip gelecek arkadasların durumununa ge gelme hızlarına göre 12:00 a kadar bekleyebiliriz. Fakat listede adı olup da gelemeyecek olan veya gelirken gec kalan arkadasların telefon ile irtibata gecmeleri iyi olur.... ekip tamamlandıgında veya en gec 12:30 da oradan piknik alanına hareket edecegiz....
irtibat telefonu isteyenler bana veya Admin'e e-mail veya ozel mesaj ile ulaşarak telefonlarımızı alabilirler....