Yine rahatsız ettim;
rahatsız ettim ama Tquery ile aldıgım bilgileri textfile a yazdırdım ama yazdırıken field ların formatında oynama yapmak istiorum mesela state kolonundaki c harfinin yerine f yazsın istiorum textimde . Ve de butun veriler arasında boşluk var kaldırıp hepsini birleşik yazmak istiorum kodla mı halletmeliyim(acemi bi turbo pascalcıyım ) yoksa field editten nasıl hallederim bu işi.
Cok tesekkur ederim...
textfila farklı formatta query atma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
S.A.
fieldin özelliklerinde yapılan değişiklikler (formatlamalar) dbkontrollerde gödterilirken geçerli oluyor. alanın değerine direk erişmeye çalışıtığınız zaman kayıtları yeniden formatlamanız gerekmektedir. oyüzden bence verileri texfile yazdırdığınız procdure içerisinde formatlayarak yazdırmanız en uygun çözüm olacaktır.
kolay gelsin.
fieldin özelliklerinde yapılan değişiklikler (formatlamalar) dbkontrollerde gödterilirken geçerli oluyor. alanın değerine direk erişmeye çalışıtığınız zaman kayıtları yeniden formatlamanız gerekmektedir. oyüzden bence verileri texfile yazdırdığınız procdure içerisinde formatlayarak yazdırmanız en uygun çözüm olacaktır.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim