Sitenin Offline Hali (2. sürüm)
-
- Üye
- İletişim:
Çok güzel olmuş
Abi heyecandan 28 k ile indiriyordum çok merak emiştim sonra 10 k ile sınırlandırdım. Elleriniz ve klavyeleriniz dert görmesin.
Başlangıçta hızlı çektiğim için özür dilerim tekrar Teşekkür ederim.
Başlangıçta hızlı çektiğim için özür dilerim tekrar Teşekkür ederim.
Çok Teşekkürler
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
arkadaşlar linki sızdıran ayıp eder, ben de bulursam canına okurum. Bir daha foruma giremez.
Dosyayı dağıtmak serbest. Dosyayı arkadaşlarınıza dağıtmak istiyorsanız CD'ye çekip verin, e-maille gönderin, USB flash'la verin, kendi sitenize koyun vs. milyon tane çözüm var. Ama bu sitenin bandwidth'i sadece forum üyelerine ait
Kolay gelsin.
Dosyayı dağıtmak serbest. Dosyayı arkadaşlarınıza dağıtmak istiyorsanız CD'ye çekip verin, e-maille gönderin, USB flash'la verin, kendi sitenize koyun vs. milyon tane çözüm var. Ama bu sitenin bandwidth'i sadece forum üyelerine ait

Kolay gelsin.
merhaba millet
şu anda .chm dosyasını indiriyorum. çok hoş bir olay.tebrikler......
bende internete fazla bağlanamıyorum.ancak doğruyu söylemek gerekirse bunu indiren bir daha siteye bağlanmaz.çünkü elinin altında bir hazine var. zararlı çıkmıyor musunuz bu işten?
kardeş site aracılığı ile bu siteyle tanışmış bulunnmaktayım. başım sıkıştığında sizden yardım isteyebilirim. inşallah bir gün yardım da ederim. profesyonel olursam tabii.
forumlarda hiç arama yapmadım. umarım sorduğum soruyu başkası sormamıştır yoksa Allah muhafaza Admin kardeşin gazabına uğrarım
e tabi adminde haksız değil.
şu anda .chm dosyasını indiriyorum. çok hoş bir olay.tebrikler......
bende internete fazla bağlanamıyorum.ancak doğruyu söylemek gerekirse bunu indiren bir daha siteye bağlanmaz.çünkü elinin altında bir hazine var. zararlı çıkmıyor musunuz bu işten?
kardeş site aracılığı ile bu siteyle tanışmış bulunnmaktayım. başım sıkıştığında sizden yardım isteyebilirim. inşallah bir gün yardım da ederim. profesyonel olursam tabii.
forumlarda hiç arama yapmadım. umarım sorduğum soruyu başkası sormamıştır yoksa Allah muhafaza Admin kardeşin gazabına uğrarım

e tabi adminde haksız değil.